I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du hørt om kakaoceremonier?

Det kunne være et søndagsritual. Eller en lille inspiration her til starten af det nye år, hvor mange af os har forskellige små ritualer eller tanker om, hvordan det nye år gerne må forme sig.

Vores fine koreanske Fortune Candle har været meget populært i den henseende, fordi det giver anledning til give de ting, vi gerne vil have mere af, lidt ekstra fokus og tanker. Og det inspirerer til at lægge en lille seddel med ønsker og drømme under lyset, så det er i fokus hver gang, du tænder det.

Men der er også andre små ritualer, du kan byde indenfor.

Måske har du hørt om kakaoceremonier, som vinder stadig mere frem. Det er ældgammel praksis, der siges at være hjerteåbnende og aktivere både energi og intuition. En dybere ceremoni kræver en stærk kakao og en større dedikation end vi lige har tid til i hverdagen, men mindre kan også gøre det.

En af de fine ayurvediske urteteer, vi har sat på hylden for nylig, er netop noget så særligt som en kakaobaseret te, der netop har det lidt ceremonielle i tankerne. Den hedder også Ceremonial Cacao og får sin chokoladeagtige smag fra rene rå kakaonibs fra Ecuador kombineret med roser, både i form af rosenknopper og malede rosenblade.

Der er også noter af kanel, lakrids og ingefær, og tilsammen giver det en helt delikat smag af krydret, blød rosenkakao, som er særligt god til eftermiddagens energidyk – eller til en lille tænksom stund lidt à la kakaoceremonierne.

Vi skal indrømme, at netop denne er blevet en af vores favoritteer<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...