I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Best Green Make Up 2023

Hvert år kåres 18 vindere til ELLE International Beauty Awards. De 18 vindere bliver udpeget af 45 ELLE skønhedsredaktører fra hele verden.

Vi er stolte af at få en mail fra ELLE om, at Westman Ateliers fine læbepalette netop har vundet prisen som årets Green Makeup 2023.

Den lille kompakte læbepalette er da også en stor favorit og var udsolgt i månedsvis, da den blev lanceret – og revet væk. Selv kalder Gucci Westman den for ‘the most wearable nude palette you’ll ever meet’.

Paletten gemmer på fire nude nuancer –  en varm rosentone, en lys pink pæon, en beige café crème og en dybere, kølig vintone. De kan enten bruges hver for sig eller mikses til lige den farve, der er perfekt til dig og dit humør. De to lyse toner er gode til at nedtone det røde i læberne, mens de to dybere farver virker intensiverende på din egen læbefarve.

Eller som ELLEs danske skønhedsredaktør siger: ‘Det er ikke blot en fire-i-en-palet, for du kan også blande farverne og skabe din egne foretrukne. Den bor fast i min taske’.

Vil du også have læberne i den prisvindende palette? Så er det lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...