I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du brug for hjælp til makeuppen?

Så står dygtige Mette, som er vores makeupartist, klar torsdag fra klokken 11.00-15.00 på vores Beauty Summer Market for at hjælpe dig. Mette har arbejdet som makeupartist et helt liv, og har lavet alt fra kampagner til kronprinsesser, og skriver om skønhed for forskellige blade. Vi taler makeup af den naturlige og klædelige slags, så kig endelig forbi hvis du gerne vil have et tip eller to.

På vores sommermarked har vi stillet det nye Westman Atelier klar. Vi har naturligvis også Kjær Weis (inklusive den nye sommerkollektion med fine blushpaletter og den smukke røde lipgloss), Hennés fine økologiske liptints som stryger ud (krimiforfatter Katrine Engberg anbefalede dem varmt i Alt for Damerne og de har fået mange nye fans siden) og – ej at forglemme – Olio E Ossos balms som stryger ud mindst lige så hurtigt (det er også noget nær den perfekte og helt lette all-in-one sommermakeup).

Du er mere end velkommen hvis du er på vores kanter torsdag og gerne vil have lidt professionel makeupartist-hjælp. Og ellers står vi naturligvis som altid til klar til at hjælpe dig alle andre dage også.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...