I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Har du brug for et Zit Kit?

I forlængelse af de sidste par indlæg har vi fået en del henvendelser fra jer, der handler om ubalancer i huden. Typisk omkring hagen, munden og langs kæberne.

Det kan have mange årsager.

Mere hjemme- og skærmarbejde (jo, det kan have indflydelse på din hud). Hormonelle forandringer af forskellig art. Livsstil og kostvaner. Ingen eller forkerte renserutiner. Allergier. Overgang fra sommerhedebølge til efterår. Tilstopning fra solcreme. Bekymringer de seneste mange måneder eller måske ligefrem stress.

Og så er der skønhedsverdenens nye fænomen – Maskne – som er det helt store skønhedsemne i øjeblikket. En hududfordring der følger med introduktionen af mundbind. Maskne er en sammenkædning af maske og akne og optræder typisk på hagen, omkring munden og på kæben – dér hvor mundbindet sidder. Det kan minde om akne, deraf navnet, eller kan udfolde sig som en rødme, eksem eller irritation som følge af det fugtige miljø, der er under en sådan maske og fra friktionen med masken mod huden.

Til alle jer har vi fluks samlet et beauty-SOS-kit med vores favoritter.

Her finder du både vores yndlings-spot-remover, der virker over natten, og vores yderst eftertragtede næsemaske til at mindske porer (den kan også bruges på hagen eller i panden, og er endelig tilbage på hylderne).

Du finder også en travelversion af den populære Frankincense Light Facial Oil, der er fantastisk til at balancere huden uden at udtørre.

Og så finder du vores lavendel-sheetmask, der beroliger huden, og tillige en handy taskestørrelse af vores uundværlige Beauty Balm, der god til at holde huden fin og fugtet dér, hvor du måtte have tørhed efter urenheder. Sidstnævnte kan i øvrigt også bruges til alt fra neglebånd, læber og albuer, til at holde bryn på plads og som highlighter i en håndevending.

Du kan læse mere om beautykittet lige her, og produkterne findes naturligvis også enkeltvis inde i shoppen, hvis der blot er et enkelt eller to af dem, der trækker. Vi har samlet dem til dig lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...