I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Er det første gang du besøger os? (velkommen til de mange nye herinde)

Så vil jeg fluks benytte lejligheden til at byde dig velkommen i vores skønhedsunivers. Her finder du mine personlige skønhedsfavoritter. Alt er nøje udvalgt og en del af mine egne badeværelseshylder.

Jeg har arbejdet i skønhedsbranchen i over 25 år som en af Danmarks førende skønhedseksperter, kendt blandt andet fra Go’morgen Danmark, fra radioprogrammer, magasiner, aviser, bøger og ikke mindst for denne skønhedsblog. Det er herfra jeg kender alle grundlæggerne af vores mærker og produkter.

Jeg ved godt at skønhedsbranchen for mange kan føles som en jungle. Derfor sætter vi en ære i at udvælge kun det allerbedste hos os.

Se de produkter, vi anbefaler for at komme godt i gang<<

Vi står også altid klar med tips og vejledning, hvis du har brug for hjælp.

Du er mere end velkommen til at besøge os i den lille skønhedspavillon. Det er en af de bittesmå, fredede og yderst charmerende pavilloner langs Kongens Have i København.

Bor du ikke i nærheden af os, står vi også klar online til at hjælpe dig. Du kan fange os på chatten i vores onlineshop (den popper automatisk op, når du klikker dig ind her) eller udfylde vores onlinevejledning lige her. Så vender vi tilbage hurtigt til dig.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...