I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Tag på restival

Lige nu befinder jeg mig i Paris, hvor der er solskin og varme (meget varme!). Men jeg har ladet mig fortælle, at vejret hjemme ikke helt arter sig så fint. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til at tage – ikke på festival (jo, det kan du selvfølgelig også gøre) – men på restival. Ferie handler jo om afslapning mere end noget.

Det kan sagtens foregå hjemme i stuen, og hvis du følger fast med herinde, er der en vis chance for, at du kan gå direkte ud på badeværelseshylden og finde yderst velegnede produkter til formålet.

Som Coconut Cleanser, der renser huden blidt og effektivt, og som er ekstra god, hvis du bruger 5 minutter på at massere den ind i huden, før du fjerner den med din muslinsklud. Har du tid, kan du dobbeltrense, hvor du først fjerner snavs og makeup, og derefter masserer i anden omgang. Dobbeltrensning kan være en rigtig god idé i sommerperioden, hvor solcremer og filtre ofte kan tilstoppe huden, hvis man ikke sørger for at rense grundigt og i dybden. Har du vores eminente Matcha Cleanser stående, så brug den endelig til samme formål over sommeren – altså at få renset huden helt fri for solfiltre, snavs og ja, sved.

Massage af huden kan man i øvrigt aldrig få få meget af. Brug gerne ekstra tid på ansigtsmassage (læs: collagenfremmende, opstrammende, glød-fremmende) med enten din ansigtsrulle eller Rose Buds, alt efter hvad du har liggende. Er du ikke nået med på rullebølgen (er du vitterlig gået glip af noget), så kan du sagtens massere med fingre og hænder.

Måske har du en maske liggende, så på med den. Og husk endelig på at masker virker allerbedst, når du ligger på sofaen med benene oppe, mens du har dem på.

Andre gode restival-ritualer tæller fodbad (gerne med Epsom-salt, der virker afstressende og udrensende), hovedbundsmassage med en god hårolie (ikke én der tilstopper hovedbunden), pedicure à la francaise (denne er næsten lige som at være der selv) og en fin neglelak i din yndlingsfarve til at sætte prikken over restival-i’et.

Rigtig god fornøjelse.

4 Kommentarer

 • Svar
  riham
  9. juli 2019 kl. 23:12

  Hej.
  Vil det have en effekt hvis jeg bruger vinters daughter essense ovenpå a vitamin creme og niacinamide? Som en fugtkilde i slutningen af plejerutinen? Jec lider af ret voldsom acne i ansigt og hals.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. juli 2019 kl. 09:38

   Kære Riham,

   Tak for din hilsen. Det lyder umiddelbart af mange (meget aktive) produkter ovenpå hinanden – virker det for dig med A-vitamin og Niacinamid sammen ift. din akne?

   Når det er sagt, har vi en del kunder, der netop og med stor fordel bruger Vintner’s Daughter over A-vitamin, fordi A-vitamin meget ofte kan virke udtørrende på huden. I den forbindelse vil den helt sikkert kunne hjælpe dig, og samtidig indeholder Vintner’s Daughter anti-inflammatoriske ingredienser, der hjælper til at skabe balance i huden (uanset om ubalancen handler om rødme, rosacea eller akne). Nu kender jeg ikke specifikt til din akne, men jeg oplever ofte, at akne kan blive værre eller i al fald ikke forbedres ved at bruge en række skrappere produkter. Når huden udtørres udefra, skaber den mere olie og fedt indefra for at opveje, og på den måde fastholdes cirklen. Mildere produkter kan være løsningen for nogle.

   Under alle omstændigheder vil Vintner’s Daughter kun give din hud gode ting, og helt sikkert kunne hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kigge ind forbi os i skønhedspavillonen for personlige råd og vejledning.

   Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  riham
  10. juli 2019 kl. 10:31

  Hej Charlotte. Jeg havde egentlig læst hos pudderdåserne at man kunne bruge a vitamin og niacinamide sammen og så fugt fugt fugt ovenpå. Jeg hat overvejet at købe dem fra the ordinary.
  Jeg har prøvet a vitamin som har haft god effekt på min hudnuance men ikke pp selve acne udbrud.

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. juli 2019 kl. 11:12

   Hej Riham,

   Hvis de har god erfaring med det som en effektiv akne-kur, kan det måske være værd at prøve. I den henseende ville jeg helt sikkert inkludere Vintner’s Daughter, så du er sikker på, at din hud får nok næring og fugt. April Garguilo, der er kvinden bag Vintner’s Daughter, døjede selv i mange år med akne og masser af recepter fra lægen på alle mulige skrappe remedier. Hun skabte Vintner’s Daughter, da hun blev gravid med sit første barn, fordi hun ikke kunne bruge alle disse skrappe sager under graviditet. Hun har ikke fået udskrevet en recept siden, så den kan vitterlig noget (også) i den henseende.

   Vi har sommerlukket i pavillonen i denne uge, men gå forbi i næste uge og mærk den på din hud. Sig til pigerne, at du har skrevet med mig og hør om der ikke skulle være en prøve tilbage, du kan få.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...