I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
ILOVEBEAUTYboksen

Jo, der kommer en beautyboks inden ferien

Der er to spørgsmål, der går igen, i disse dage. Har du flere af de dér sten til lår og flapperarme? Og hvornår kommer den næste ILOVEBEAUTYboks?

Svaret på det første spørgsmål er et stort ja. Vi har nemlig – på jeres opfordring – lavet en særlig Gua Sha to Go-edition, der er supereffektiv og samtidig lige til at have med i tasken/kufferten/sommerhuset/poolen (okay, måske ikke i poolen, men ved poolen, selv om det første ganske sikkert også kunne lade sig gøre). Men de sprøjter ud af butikken hurtigere end vi kan nå at sige ‘gva sja’, så grab yours, before it is too late. Og husk at vi holder dig til Gua Sha-ilden ovre på Instagram i denne uge og den næste. Det tager nemlig kun et par uger at se et synligt resultat, så du kan lige nå det inden sommerferien. Hold dig til her og følg med på min Instagramstories, hvor jeg lægger tips og motivation op dagligt. Nogle gange kan man jo godt have brug for et lille spark bagi, og jeg kan garantere én ting: Gua Sha’en hjælper ikke i æsken eller posen.

Og så er der det andet spørgsmål. Om der kommer en ILOVEBEAUTYboks inden sommerferien. Det gør der. Egentlig havde jeg tænkt at holde en lille pause med dem – men nu blev jeg alligevel grebet og har lavet den fineste beautyboks til din sommerferie. Du ved, når man lige har lidt ekstra tid til gøre nogle af de ting, vi aldrig når i det daglige. Jeg er ret vild med den, og den kommer i næste uge, så du kan nå at have den til ferien.

Og skal vi så ikke lige aftale, at ILOVEBEAUTYboksen er et tilbud. Der er ikke til alle, desværre (ikke lige nu i al fald), og synes du, at det er en dum leg at skulle sidde klar ved tasterne med risiko for, at den bliver snuppet lige for næsen af dig, mens du finder dit betalingskort frem eller taster din adresse, så brug i stedet din aften med en kop skønheds-te, en god bog, din veninde eller ja, din Gua Sha. Den giver i al fald instant pay back.

2 Kommentarer

 • Svar
  Sanne L.A.
  22. juni 2018 kl. 09:14

  Kære Charlotte.
  Det er så fint skrevet med ILOVEBEAUTYboksen;-) Jeg har ikke selv behov for at skrive om den er i hus elle ej. Enten føler jeg mig heldig ved at få den, og hvis ikke det bliver mig, så køber jeg bare noget andet at forkæle mig selv med:-)Jeg er blevet helt afhængig af Caudalie Beauty Elixir , den gør altså noget magisk. Den kendte jeg først til, efter den var i dine lækre bokse, så tusind tak for det og for det arbejde du lægger i dem:-) Glæder mig til at gå ALL IN i næste uge, hvis boksen er noget for mig:-) Rigtig god sommer:-)

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   23. juni 2018 kl. 16:19

   Kære Sanne,

   Mange tak for din søde kommentar. Det er jeg rigtig glad for at høre;) Også at du har fået nye favoritter via beautyboksen.

   Stort held & lykke med at få fingre i den næste.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...