I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Så gik der Gua Sha i den (og de er landet på hylderne igen)

Hold da op, vi fik noget at se til efter indslaget i Go’morgen Danmark forleden. Tusind tak for jeres tillid, tilbagemeldinger og for at rydde hele vores lager af Gua Sha’er. Vi ved jo godt, at det er et fantastisk redskab til flow i kroppen (læs: cellulite, flapperarme, tech neck mv.) og det samme ved de lidt over 1.000 af vores kunder, der allerede har været i gang med Gua Sha’en gennem det seneste års tid. Vi får de mest fantastiske tilbagemeldinger om alt lige fra overarme, der er mindsket med centimeter og lår, der for første gang ser glatte ud til at det har hjulpet på slidgigt, nakkespændinger og selv lymfødem.

Vi beklager at mange gik forgæves og vi har brugt det meste af dagen i dag på at hive i alle de tråde, vi overhovedet kunne, for at få nye hjem så hurtigt som muligt. Og det ser ud til at lykkes. Den klassiske Gua Sha, den store af dem, lander hos os om halvanden uges tid, hvis alt er med os, og den mindre Gua Sha to Go, der også kan bruges til ansigtet, om cirka tre uger.

Så kan I komme i gang.

Flere har spurgt, om de kan købe en af de mange Gua Sha’er, der er på nettet eller andre steder. Som jeg nævnte i indslaget, er der rigtig meget dårligt derude og jeg har selv brugt meget lang tid på at finde et sted, der kunne producere med en etik og i et materiale som jeg kan sætte mit navn på. Derfor ville jeg altid spørge direkte ind til produktion, håndtering og stenmateriale, inden jeg købte. Der er ofte også kemikalier involveret for at få stenene til at skinne, og personligt ville jeg aldrig bruge sådanne på min hud.

Hvis du er meget ivrig og ikke kan vente til vores Gua Sha’er lander indenfor de næste par uger, så brug i stedet et låg fra et syltetøjsglas til at komme i gang. Det har jeg faktisk prøvet hos en gammel kinesisk behandler, og det er ikke helt den samme glatte oplevelse som med Gua Sha-stenen og det er også hårdere ved huden, så det er ikke en langvarig løsning, men det kan få dig i gang, mens du venter på the real thing.

Er du ikke allerede skrevet på venteliste, så gør det endelig. Vi får et begrænset parti hjem af den klassiske Gua Sha og et stort parti af Gua Sha to Go som rigtig mange har spurgt på.

NOTE: De er landet på hylderne igen. Det er lige her.

13 Kommentarer

 • Svar
  Helle Andersen
  11. juli 2018 kl. 09:26

  Hej søde Charlotte
  Kunne du ikke lave et link til udsendelsen?, jeg så den desværre ikke.?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. juli 2018 kl. 19:48

   Kære Helle,

   Tak for din hilsen og det ville jeg rigtig gerne. Men TV2 har desværre rettighederne til at vise på nettet, så det må jeg ikke. Du kan finde udsendelsen på TV2 Play, hvis du har det. Og ellers har vi lagt en lille bid op på Instastories;)

   Mange hilsner Charlotte

 • Svar
  Karen Holm Nielsen
  11. juli 2018 kl. 23:10

  Det var et rigtig godt indslag , vil vente på de kommer hjem igen

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   12. juli 2018 kl. 19:49

   Kære Karen,

   Mange tak, det er jeg glad for at høre. Skriv dig endelig på venteliste, hvis du ikke allerede har gjort det. Så får du direkte besked, når de lander.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Eva A.
  30. juli 2018 kl. 21:14

  Hej Charlotte, må man bruge guq shua’en når man er gravid?
  De bedste hilsner Eva

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   31. juli 2018 kl. 20:53

   Kære Eva,

   Tak for din hilsen, og det superrelevante spørgsmål. Som udgangspunkt anbefaler jeg ikke Gua Sha til gravide, medmindre man har et indgående kendskab til kroppen under graviditet – eller kommer ned til mig i pavillonen og bliver grundigt guidet. Der sker intet ved at bruge den fx udelukkende på lårene mod cellulite, men der er steder på kroppen, man skal undgå, når man er gravid (det gælder i øvrigt også gravidmassage, hvor jeg oplever at en del massører herhjemme rent faktisk ikke kender til disse punkter). Jeg har skrevet lidt om disse ting i min Yummy Mummy-bog, som jeg varmt kan anbefale, hvis du vil have en feel-good bog med masser af tips under graviditet og det første år med baby (Tip: Gua Sha-stenen er eminent til at få babyer og børn til at falde til ro. Så bruger du den blot helt blidt og roligt på deres hud og krop)

   Du kan læse mere om den her: https://shop.ilovebeauty.dk/products/yummy-mummy

   Giver det mening?

   De bedste hilsner, Charlotte

   • Svar
    Eva A.
    1. august 2018 kl. 20:59

    Ja absolut, det er rart at vide. Jeg har Yummy Mummy fra min sidste graviditet, så den tjekker jeg op på.
    De bedste hilsner Eva

 • Svar
  Jonas
  1. august 2018 kl. 19:35

  Hvilken en af jadestenene var gode til spændingshovedpine? Du omtalte den i go morgen Danmark

 • Svar
  lotte ethelberg
  7. august 2018 kl. 08:50

  Hej Charlotte.
  Jeg købte min lige efter udsendelsen på Go Morgen Danmark og må sige den eminent. Jeg bruger den både på mine lår, arme og maven. Har fået gode resultater og den fjerner 100% celluite og smider alle affaldstofferne ud af kroppen.

  Mange hilsner Lotte

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   7. august 2018 kl. 11:45

   Kære Lotte,

   Mange tak for din hilsen, og hvor er det dejligt at høre. Jeg bliver altid så glad for alle jeres fine tilbagemeldinger.

   Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Lone
  10. februar 2019 kl. 15:17

  Du skriver at det virkede selv på lymfedem. Kan du udybe det ?

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   10. februar 2019 kl. 18:25

   Kære Lone,

   Vi har en del brystkræftopererede kvinder hos os, og en del med lymfødem, der er kommet tilbage til os og har fortalt at massage med vores klassiske Gua Sha har hjulpet dem. Det fortæller vi naturligvis meget gerne videre, hvis det kunne hjælpe andre i samme situation.

   De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...