I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

5 rosenquartzrulle-tricks du gerne vil kende

1) I Go’morgen Danmark i mandags havde jeg nogle små rosenquartz-knopper med, som jeg har fundet i USA. De ligner lidt håndtag til et skab og er beregnet til at mindske mørke rande og hævelser under øjnene. Men vil du ikke have et helt arsenal af ruller og Gua Sha’er (min erfaring er, at du ikke kommer i gang, hvis det er for omstændigt), så kan du lige så vel bruge din rosenquartz-rulle til formålet. Tryk den blot forsigtigt i området under øjnene og du vil opnå fuldstændig samme effekt. Samtidig kan du rulle rundt om øjnene også for ekstra cirkulation.

2) Rosenquartz-stenen er kold i sig selv, når du ruller henover huden, men bliver varmet op, når du har brugt den lidt. Vil du holde den (ekstra)kold, så opbevar den i køleskabet, når du ikke bruger den. Det giver et boost til hud og blodcirkulation, er perfekt til trætte øjne og den bedste hjælper, når du er ved at dejse om i varmen.

3) Du kan være heldig at rulle dig til fyldigere bryn (de har det jo desværre med at aftage, især på den yderste del, med alderen), fordi rosenquartz-rullen stimulerer mikrocirkulationen og dermed hårsækkene. Det er et trick, jeg fik fra en af jer, der oplevede det tydeligt, og det giver god mening.

4) Selv om det er ferietid har du med en vis sandsynlighed stadig hovedet i mobiltelefonen en del af tiden. Og når du ligger der på solsengen og kigger i mobilen, skubber du hagen ned på den dér, ja undskyld, ikke helt så klædelige måde. Det har faktisk fået sit helt eget begreb, nemlig tech-neck. Hvis du vil undgå dobbelthager og i øvrigt dårlig holdning, så rul løs på halsen og lang kæbelinjen med rosenquartz-rullen. Og sørg i øvrigt for at holde hovedet højt, når du instagrammer.

5) Nu vi er ved teknikken, så siges rosenquartz at have en særlig evne til at mindske strålingen omkring dig. Derfor ser du måske også stadig flere have rosenquartz-sten liggende ved deres computer (jeg så faktisk Hella Joof have rosenquartz – og andre sten – liggende på et opslag på Instagram, og det er også en stadig mere gængs del af mange reportager i boligmagasiner). Det er jo ingen hemmelighed, at vi udsætter os for (alt for meget) stråling, og det har forskellige indvirkninger på vores liv og helbred. Det er også en af grundene til, at vi har sat den fine Digital Detox-mist på hylden hos os. Tjek den her, hvis du vil vide, hvad det handler om.

Er du ikke allerede i gang med ansigtsrullen, så kommer du det lige her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...