I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Love is in the air (og andre pariserfavoritter)

Måske kommer det ikke som den store overraskelse, at en af top-farverne i Kure Bazaars neglebar i Paris er rød. Ingen kan som pariserinderne sætte prikken over i’et på det (tilsyneladende) skødesløse hår og den (tilsyneladende) skødesløse makeup med en rød læbestift eller neglelak. Og jeg har skrevet om Love mange gange før – det er nemlig også en af mine egne favoritter.

Love er den dér røde farve, der er klassisk med et touch af den sprælskhed og – netop – skødesløshed, som de cool pariserinder praktiserer så godt. Det er lakfarven, der altid kan opgradere resten af dit look, selv om det er fundet bagerst i skabet og makeuppen er klaret på bagsædet af en taxa. Da jeg sad i neglebaren, var der tre parisiske kvinder, der havde valgt præcis den og det er klart en af topfavoritterne dér.

Måske kommer det heller ikke som en overraskelse, at andenpladsen indtages af de såkaldte nude nuancer. Du ved, de dér lyse toner, der går fra klar hvid over transparent rosa til dækkende beige. Her er pariserfavoritterne French Rose, Nomade og Hippie, der altid får dine negle til at se smukke og velplejede ud.

Til gengæld kom det som en overraskelse (for mig i al fald) at blå var en pariserfavorit.

Men nu er det heller ikke en hvilken som helst blå, vi taler om.

Det er en virkelig smuk middelhavsblå, nærmest hen mod lavendel. Den hedder Sereno og ja, den rykker rigtig meget lige nu (også hos os i øvrigt, vi har haft udsolgt flere gange).

Sereno er en del af Kure Bazaars sommerkollektion, der også inkluderer to ‘glow’-versioner af nude-favoritterne French Rose og Rose Milk. Glow betyder, at de har fået et lille touch ekstra af pink (det klæder dem) og så er der skruet helt op for lakkernes shine, så det ser ud som om du har fået en professionel manicure. Se sommerkollektionen her.

Selv valgte jeg Kimono som jeg har et sommercrush på lige nu. Det er en hvid dækkende lak med et svagt touch af rosa. Den har nærmest en japansk æstetik og klæder hænderne virkelig pænt.

Det med dét japanske kommer du i øvrigt til at høre meget mere om her hos os. Hold dig endelig til.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...