I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Jeg byder ind med uundværlige tips i ELLE lige nu

Jeg ved godt, at det er søndag aften, og der er sandsynligvis er noget tid til næste fest/middagsselskab. Men jeg vil blot lige tippe om en artikel, jeg har skrevet til ELLE i denne måned, hvor jeg byder ind med mine bedste tips til både før-festen og efter-festen. Jeg kan afsløre, at de blandt andet inkluderer mælkesyrebakterier, Urban Decays All Night Longer Setting Spray, hangover-shots, blå mascara, Olaplex og tømmermandsmasker. Jeg lover, at de er gode at have i baghånden her i december. Jeg lover også, at jeg har noget meget spændende i baghånden netop til at komme igennem decembers megen festivitas i god stand og behold. Det afslører jeg meget snart her på skønhedsbloggen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...