I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Glem alt om sheet masks, som du kender dem

Denne sheet mask var én af de mest populære produkter i vores adventsboks sidste år, hvor 400 af jer nød både den milde afslappende duft, de 20 minutter med benene oppe og følelsen af at have fået en ansigtsbehandling, når du har brugt den.

Og nu kan vi endelig sætte den på hylderne, så alle kan få fingre og ansigt i den.

Glem alt om sheet masks, som du kender dem. Hvor traditionelle sheet masks oftest er baseret på lette serumkonsistenser, er denne meget rigere, mere cremet og luksuriøs. Den er lavet med ubleget, økologisk bomuld, hvilket giver den den helt særlige luftige og bløde fornemmelse, nærmest som om dit ansigt bliver omsluttet af det blødeste vat.

Ligesom Ruhakus andre produkter, tager masken udgangspunkt i den særlige Gettou-plante fra den japanske ø Okinawa. Okinawa er berømt for indbyggernes lange og sunde levetid, og Gettou kaldes netop for ‘the flower of longevity’ og tilskrives en del af æren for Okinawas misundelsesværdige statistik.

Den efterlader din hud gennemfugtet, tydeligt udglattet (farvel tørhedslinjer) og med masser af sund glød. Masken er derfor – også – perfekt lige inden en fest eller særlig anledning – eller på en træt tirsdag, der kræver lidt ekstra.

Og så underbygger maskens duft hele oplevelsen med noter af afslappende rosmarin og frankincense, kombineret med salvie som virker oxytocin-boostende.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...