I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Gavner både udenpå huden og indeni

Din bedstemor vidste det. At hibiscus er godt for huden og giver masser af glød. Denne ansigtsmaske er netop inspireret af din bedstemors ritualer og både hibiscus som ingrediens og masken, der er pulverbaseret, vinder stort indpas lige nu.

Pulverbaserede scrubs og masker ridser nemlig ikke huden som andre scrubs kan gøre det. Du blander blot med lidt vand (eller olie, aloevera, hvad du lige foretrækker) og voila, den fineste hibiscus-ansigtsmaske og efterfølgende smuk hud. Den renser og exfolierer huden, og efterlader den glat og blød. Oven i købet er den absolut rimelig i pris. Og drøj.

Har du lyst til at prøve den, så har vi helt eksklusivt et begrænset antal af travelsizes her?

Men vidste du, at hibiscus også er sundt at drikke og lige nu en af de hotteste isteer i udlandet?

Du kan let lave den selv. Køb blot tørrede hibiscusblade hos helsekosten, hæld kogende vand over og lad den trække i rum tid. Drik den varm som te (te er godt i varmen) eller lade den køle af til iste. Du kan også koldbrygge hibiscus. Så hælder du blot koldt vand over bladene, stiller det i køleskabet natten over og så er det klar næste dag.

Hibiscus er fyldt med antioxidanter og har forskellige andre bonuseffekter som du gerne tager med. Derfor er det også en af hovedingredienserne i dette fine serum som er virkelig godt om sommeren til tørstig hud.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...