I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Lidt læbestift skader jo ikke (og slet ikke den røde af slagsen)

Jeg var i Paris for nylig. Og udover det fantastiske gensyn med byen, med duftene, croissanterne, gaderne og mine yndlingsbutikker, så genfandt jeg glæden ved rød læbestift.

For er der én ting, de franske kvinder er gode til, så er det at sætte prikken over i’et med en rød læbestift.

De bærer ikke meget makeup – lidt concealer og mascara – men den røde læbestift er et must i deres skønhedsgarderobe og det naturlige look med blot et pop af rødt på læberne, er et af de smukkeste, jeg kender.

Men jeg skal altid lige skubbes lidt, og det bliver jeg i Paris.

Derfor står denne søndag i den røde læbestifts tegn.

Har du, ligesom jeg, haft svært ved at få gang i den igen eller føle dig helt tilpas med de – indrømmet – iøjnefaldende røde læber, så er det dagen i dag, at skeptikerne, de generte og alle, der tøver med ‘kan jeg nu’ (ja, du kan) og ‘er jeg for gammel’ (nej, det bliver du aldrig) eller ‘det klæder ikke mig’ (jo, det gør, tjek alt fra Jane Birkin og Caroline Maigret til Mino Sassy på billedet) bliver lidt mere à la francaise.

Kast dig over en disse tre favoritter: Vero Rosso, den virkelig flotte knaldrøde Lip Sheen, der er blank og holdbar som en læbestift og blød som en lipbalm (oven i købet dufter den af solmoden grape og mynte, så du får frisk mund med i købet); Sucré som er stilikon/businesswoman/moderedaktør Caroline Issas dybrøde yndlings (og så ren, at Kjær Weis faktisk engang bagte en kage af den kun tilsat få bageingredienser) eller Les Rouges, Gucci Westmans yderst populære palette med den tomatrøde farve, som hun brugte på forsiden af amerikansk Vogue til Reese Witherspoon og hendes mor og datter – og dermed beviste én gang for alle, at rød klæder alle generationer.

Voila.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...