I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Freshen up in a minute

Det er ingen hemmelighed, at vores skønhedsvaner har ændret sig en del det sidste års tid. Tag blot helt nye ord som ‘maskne’ og ‘M.A.D.E’ der pludselig er blevet en fast del af vores skønhedsordbog, eller handsanitizer, der pludselig kom på alles hænder. Vi er også kommet på fornavn med Blue Light Protection, en trend som kun få tog alvorligt før vi pludselig fandt os selv som en konstant foran computeren på hjemmekontoret.

Vi har købt os bløde i badesalte og omfavnede i Hug-produkter, og ja, Vintner’s Daughter har også sat sin glød på endnu flere ansigter end nogensinde.

Hudpleje er vokset gevaldigt under Covid-19, og hurra for det. Hos os har vi altid syntes at huden og den naturlige glød kom allerførst og at makeuppen var den fine topping.

Men hvilken topping!

Det kræver måske lidt tilløb til igen at iføre sig knaldrød læbestift og masser af ståhej efter måneder i – skal vi kalde det – den mere afslappede afdeling. Men tiden byder alligevel lidt op til, hvis ikke dans, så i al fald lidt ekstra glow på kindbenene og liner langs vipperne (jo, liner er en stor ting lige nu).

Og vil du starte helt blødt ud (også bogstaveligt talt), så start med læberne.

Vi elsker disse fine, bløde, let skinnende lip tints<< (de doubler også som blush i en håndevending)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...