I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Liquid gold (det er også blevet kaldet for den næste powerhouse-ingrediens)

Sådan kalder eksperterne Manuka honningen fra Activist som vi har på hylderne. Well, ikke så længe ad gangen for I river dem ned, og det kan jeg virkelig godt forstå. På internationale platforme støder man hele tiden på Manuka, der kaldes for ‘the next powerhouse natural ingredient’ og ‘it has impressive healing, soothing and bacteria-battling powers’ som ELLE har skrevet og det er både på en ske og på huden.

For Manuka fungerer som et fantastisk renseprodukt, hvis blot du blander det med en smule vand, inden du masserer på huden, eller kommer den på fugtig hud. Det er også den bedste SOS til hud der skal hele efter ubalancer, sår eller udslæt (og sol, når vi når dertil). Også til børn. Manuka fungerer som hårkur og aknekur. Som ansigtsmaske, hvor den har en virkelig god nærende, helende, glødgivende og ikke mindst antibakteriel virkning (jeg har netop selv brugt en blanding af Manuka og matcha som maske). Det hævdes sågar at Manuka kan mindske ar og arvæv.

The Healing Honey, kaldes den.

Allermest indtager jeg dog Activist Manuka (for ja, jeg har prøvet mange Manuka honninger gennem tiden, men ingen når denne til sokkeholderne) som et dagligt tilskud for at booste mit immunforsvar. Det har jeg gjort i mange år, men det er blevet omend endnu mere relevant og konsekvent for mig det sidste års tid.

Der er intet hokus-pokus i det. De antibakterielle egenskaber i Manuka har været kendt og studeret siden 1980’erne, men det var først i 2008 at videnskabsmænd identificerede den aktive del, methylglyoxal (MGO), der angiver hvor potent honningen er. Det er den, du altid skal holde øje med, når du køber Manuka og skal det batte noget, skal du altid vælge fra 300+ og op. Selv bruger jeg 850+ til daglig og 1000+ når jeg kan mærke at noget er under optræk – enten på sundheden eller i huden.

Få min egen historie om hvordan Manuka-honning blev en fast del af mit skønhedsapotek lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...