I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Necksercise (sådan giver du halsen et løft)

Jeg har fået en del spørgsmål fra jer omkring hvordan jeg plejer min hals. Det er ingen hemmelighed (desværre) at den bliver lidt løsere med årene, og hvordan holder man den så glat og fin – og ikke mindst kæbelinjen skarp.

Jeg lærte i mine unge skønhedsdage af en prominent, tidligere, skønhedsredaktør, at halsen er stilken der bærer rosen. Det har jeg aldrig glemt og det er en helt naturlig rutine for mig at inkludere halsen, når jeg renser og plejer mit ansigt.

Ansigtspleje går, hvis du virkelig vil passe på din hud, helt ned til dekolletéen. Akkurat som huden på hænderne, så afslører også huden på halsen og på brystet din alder og dine plejerutiner. Tjek blot Hollywood-stjerner og andet godtfolk, der har fået løftet ansigtet, mens halsen stadig er løs i det. Og nej, du behøver ikke en decideret halscreme til formålet, men brug gerne lette formler som serum og olie til den tynde hud på halsen. Denne er perfekt til formålet.

Samtidig bliver der i øjeblikket forsket stadig mere i konsekvenserne af vores konstante skærmpåvirkning, og det har også betydning for din hals. Du har måske tidligere hørt mit tale om ‘the teck neck’, altså den påvirkning af huden på hage og hals, som kommer af, at vi hele tiden kigger ned i skærmen, og det er et reelt anliggende. Alene af den grund kan det godt betale sig at kigge op lidt mere.

Træn ansigt, kæbe og hals akkurat som du træner din krop (tænk hvordan den ville hænge, hvis du aldrig bevægede dig). Du kan selvfølgelig lave avancerede ansigtsyogaprogrammer, men det kender jeg ikke mange, der vitterlig får gjort, så brug i stedet din ansigtsrulle eller Gua Sha – eller hvis du vitterlig vil gøre noget ved det, så denne japanske kultroller, der er specifikt målrettet kæbe, hals og dekolleté (den er netop kommet hjem efter at have været revet væk tre gange herindefra).

Rigtig god fornøjelse med din ‘necksercise’. Det virker.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...