I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Forår i luften

Skal man egentlig skifte sin makeup ud, når vinteren er ovre og foråret spirer frem?

Det spørgsmål har jeg fået en del gange på det sidste. De der kender mig godt ved, at man i min optik ikke hverken skal eller bør noget som helst, når det kommer til skønhed (udover at passe på i solen og rense sin hud), men dermed ikke sagt, at det ikke kan være en god idé.

Vi opholder os mere udendørs, får mere frisk luft og brug for mindre makeup. Rent mentalt kan det også være et fint boost at skifte til lidt lettere makeup og ditto farver. Jeg har sagt det så mange gange før, men når man rydder ud i sin makeuppung og lægger lidt nyt i, smitter det af på hele ens fremtræden, og forår kalder på rosenkinder, douce neglelak og friske læber.

Jeg fandt dette billede forleden. Og nej, jeg siger ikke at du skal bruge en time om morgenen på at sætte hår à la Bardot (medmindre du har tid og lyst, selvfølgelig), men farverne er virkelig fine. Her er lidt inspiration:

 1. Bryn er stadig ‘the thing’. Mangler du lidt fylde i dine, kan denne hjælpe dig. Og savner du et produkt til at tegne op uden at det kan ses, er det dette, du skal have fat i (jo, makeupartisterne bruger det også)
 2. Vintner’s Daughter giver den bedste naturlige glød. Punktum. Kombinerer du med denne yndlingsblush, lover jeg, at der ikke er et øje tørt.
 3. Vipper er stadig in, men det er læberne, der skal have dit fokus. Få ting kan som en fin læbefarve give dig et friskt look. Denne er virkelig fin lige nu.
 4. Vi sprøjter neglelakker ud i øjeblikket, for det er en let – og relativt billig – måde at opdatere sit look. Og selv om pink er på alle trendsider lige nu, så er det stadig de douce farver, der hitter allermest hos os. Gå bardot’sk med denne.

Og vil du alligevel lige give håret et lille boost, så er denne absolut uundværlig (den sparer dig endda for en hårvask).

2 Kommentarer

 • Svar
  Tanja
  12. april 2019 kl. 08:43

  Hej Charlotte. Du har måske nævnt det før men kan du anbefale en virkelig god concealer . Jeg synes på trods af at jeg drikker masser af vand har noget mørke rande under øjnene. Som om det lige er dukket op her hen over vinteren for synes ikke det har været sådan tidligere . Knus fra Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   19. april 2019 kl. 16:00

   Hej Tanja,

   Jeg synes stadig ikke at jeg har fundet en concealer, der slår YSLs Touche Eclat. Og jeg har efterhånden prøvet mange.

   Hvis jeg finder et (mere økologisk) alternativ en dag, lover jeg at råbe højt.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...