I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Der skal sydhavsfrugter i dine skønhedsprodukter

Jeg har netop lavet en story på Instagram (@charlottetorpegaard) om skønhedsfrugter. Nej, det er ikke nyt, at der bruges ekstrakter og olier fra forskellige frugter i skønhedsprodukter, men der er kommet ekstra fokus på det – ikke mindst fordi det hypede mærke Glossier har lanceret en mango-version af deres lipbalm. Og nu taler alle om mango.

Det har vi nu gjort længe hos os og følger du fast med på mine platforme, kender du ganske givet allerede denne velsmagende øko-mangotandpasta, der gør tandbørstning til en lille mini-ferie til troperne. Det er i øvrigt en anden frugt, nemlig papaya, der fungerer som naturlig whitener.

Og så er der en anden frugt, der lige nu har stor bevågenhed. Vandmelon.

Jo, den er god nok. Vandmelon er den nye skønhedsfrugt, hvis du spørger de internationale sundhedseksperter. Fokus ligger på vandmelonkernerne, der har et højt indhold af mineraler, vitaminer og essentielle fedtsyrer, men også selve vandmelonkødet, der består af 92% vand og dermed en eminent kilde til fugt. Samtidig indeholder vandmelon en aminosyre – citrullin – der hjælper med at fugte og blødgøre huden ligesom det har fantastiske antioxidante egenskaber.

Vandmelon hjælper på både tør hud, akne og porer. Det er også virkelig godt som en indre solbeskyttelse (et gammelt bedstemortip lyder, at det også kan bruges direkte på kroppen, som aftersun, hvis man skulle have fået en smule for meget sol eller har andre hudirritationer).

Vi kan naturligvis ikke sidde denne vandmelontendens overhørig og har fundet det fineste serum med, ikke kun vandmelon, men også hibiscus, havtorn og ametyst, som er lige i vores ånd. Derudover fungerer det en eminent Gua Sha-ansigtsmassageolie som rigtig mange af jer har efterspurgt.

Nysgerrig? Du kan læse meget mere om det her.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...