I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Vi får dem ikke igen, så slå til nu

I forbindelse med den virtuelle event, vi afholder med April Garguilo – kvinden bag vores ultimative favorithudpleje Vintner’s Daughter – har vi fået fingrene i et meget begrænset antal af Vintner’s Daughters eftertragtede The Travel Set, der ellers udelukkende sælges på deres eget site i USA.

Det er den ultimative on the go glow routine og de små Vintner’s Daughter-flakoner kan genopfyldes, når du har brugt dem op, så du altid har dem ved hånden til rejser og weekendture.

Har du ikke prøvet Vintner’s Daughters prisvindende kultduo før, så er The Travel Set det perfekte startersæt, der kommer i en fin Vintner’s Daughter signaturæske. Og er du allerede Vintner’s Daughter-fan, er det et perfekt kompliment til dine fullsize-produkter.

The Travel Set indeholder Active Treatment Essence 10 ml og Active Botanical Serum 5 ml og et hav af jer har spurgt efter dem gennem tiden. Vi får dem ikke igen, så slå til nu og lige her.

Med The Travel Set inviterer vi dig til at møde April Garguilo sammen med os til et spændende online-event, hvor vi kommer ind på både produkterne, hvordan du får allermest ud af dem og hvorfor de er alt nok til din hud, og på hvordan man kan drive så succesfuld en forretning på værdier som enkelthed, bæredygtighed og taknemmelighed.

Læs meget mere om online-eventet her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...