I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er muligvis den pæneste te, vi har drukket

Vi har sat en ny te på hylderne. En rensende detox-te, og nej, det har intet at gøre med, at vi har drukket for meget rødvin i ferien eller spist for mange is. Vi ser aldrig den slags som en straf, men som en balance, der giver flow i kroppen. Og så smager den virkelig godt og er lige, hvad vi har lyst til i disse (sommer)dage.

Detox – Le Big Cleanse er, som navnet antyder, en rensende te med en forfriskende og opløftende virkning. Teen giver en let fornemmelse i kroppen og er særligt god til at mindske oppustethed, give en behagelig mavefornemmelse og understøtte kroppens naturlige udrensningsprocesser.

Ovenikøbet booster den dannelsen af kollagen i kroppen og det kan vi jo absolut godt lide.

Teen indeholder blandt andet æblecidereddike, som også er en yndet ingrediens i flere af vores favoritter til huden. Når du indtager den, har eddiken en rensende effekt og siges at virke regulerende på blodsukkeret.

Ud over æblecidereddike får teen sin friske smag fra citrongræs, citrusskal og grape, og afrundes af sødme fra gulerod og hindbær samt noter fra hibiscus, solbærblade og mælkebøtte. Tilsammen giver det en balanceret og velafstemt te, som er ekstra god at drikke om morgenen og eftermiddagen.

Og så har vi ikke engang talt om farven.

Takket være indholdet af hibiscus får teen den fineste røde nuance, når den får lov at trække.

Det er muligvis den pæneste te vi nogensinde har drukket.

PS: Kombinér meget gerne med vores Body Gua Sha for ekstra effekt.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...