I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det kan øjenbalmen også bruges til

Det er ingen hemmelighed, at The Beautiful Eye Balm er et af Kjær Weis’ absolutte bestsellerprodukter (okay, den slår ikke Sun Touched og de nye Tinted Lip Balms, men den er lige i hælene). For vidste du, at den kan bruges til meget andet end at forskønne og forynge det delikate område omkring øjnene med masser af fugt og ‘brightness’?

  1. Brug den på tørre pletter – den rige balmtekstur gør den perfekt til neglebånd og andre tørre steder på huden. Mange bruger den mellem brynene og rundt om næsen (alle småsteder, hvor du har brug for fugt)
  2. Til at lave din egen skræddersyede concealer – du kan blande lidt af din foundation med lidt af øjenbalmen for en mere transparent dækning (bland blot lidt af hver på håndryggen og dup det let under øjnene og på øjenlåg)
  3. Som øjenmaske – har du trætte, irriterede øjne, kan du komme et lidt tykkere lag af The Beautiful Eye Balm på over natten eller blot i tyve minutter, hvis det er, hvad du har. Fjern det overskydende med en Kleenex og følg op med makeup, hvis du skal ud af døren

Den har været i høj kurs og udsolgt fra Kjær Weis i en periode. Men vi har sørget for, at ingen løber tør. Det er lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...