Få et smugkig på den nye ILOVEBEAUTYboks lige her

28. januar 2018 - Artikel af Charlotte Torpegaard

En del har spurgt, hvornår den næste ILOVEBEAUTYboks kommer. Det gør den nu (altså ikke som i lige nu i dette øjeblik), men i starten af den uge, vi går ind i. Det er modeuge i København og hvilken bedre anledning til at lancere en ganske særlig ILOVEBEAUTYboks med de skønhedstrends, du skal kende i 2018. Vi taler boblemasker, probiotika, hudpleje på spray, VV-cream, digital detox og de nye lash-extensions, som du selv kan komme på. For blot at løfte sløret en smule for de ting, du finder i beautyboksen, der har en samlet værdi på – hold fast – 1.800 kr. denne gang (næsten alt er fullsize). Så jeg ville nok holde mig til. Jeg har selvfølgelig lavet en lille video, som altid, hvor jeg fortæller om indholdet i boksen. Da det meget ofte går meget stærkt med disse bokse (og garanteret også med denne), har jeg valgt, at jeg lægger filmen op en smule i forvejen, så du kan nå at se den ordentligt igennem – og selvfølgelig nå at se, om denne beautyboks er noget for dig, inden du trykker på køb. Jeg lægger derfor filmen op allerede her og nu, mens selve ILOVEBEAUTYboksen først bliver lagt op i morgen (altså mandag) aften klokken 21.00. Lad mig gerne høre, hvad I synes om denne måde at gøre det på.

Få et smugkig på den nye boks lige her<<

18 kommentarer til “Få et smugkig på den nye ILOVEBEAUTYboks lige her

 1. Ihhh altså, hvor er det en lækker boks, super fin måde at gøre det på👍🏻😉 at lægge videoen op med introduktion af produkterne dagen i forvejen, så kan man se om det er noget for en selv, det er det for mig, og så er jeg i aftenvagt i morgen, øv må se om jeg kan gå online kl.21😉😘 søndags knus til dig

 2. Genial idé, det med at poste videoen dagen før! Håber ikke det er sidste gang, du gør det på dén måde:-) God søndag, Charlotte.

 3. Kære Christina,

  Mange tak for din hilsen og tilbagemelding. Jeg er virkelig glad for at høre, at det fungerer godt på denne måde. Og åh, jeg krydser fingre for, at du kan finde to minutter til at gå online i morgen – hvis du ikke allerede har en profil inde i shoppen, så lav endelig den i forvejen, så det blot er at smide boksen i indkøbskurven og køre hurtigt igennem. Jeg håber, det lykkes.

  xxCharlotte

 4. Kære Karin,

  Hvor dejligt at høre. Mange tak for hilsen. Jeg håber, der lander en boks i dit net;)

  xxCharlotte

 5. Kære S,

  Tusind tak for din tilbagemelding- og dejligt at rækkefølgen falder i smag. Jeg vil absolut overveje, om det skal være sådan fremover;)

  Rigtig god søndag aften til dig også.

  xxCharlotte

 6. Glæder mig over at “nærstudere” boksen i god tid, bliver altid så febrilsk fordi det jo går så hurtigt, har kun været heldig at kunne købe 1 gang, håber jeg når det i morgen 🙂

 7. … hvor dejlig at høre, Anne Mette. Jeg krydser for at du får fingre i én;)

  xxCharlotte

 8. … det er jo dét, Tina – at det bliver alt for febrilsk for mange. Især dem, der måske ikke har boks-rutine;) Godt at høre, at dette giver lidt bedre tid.

  Jeg håber, du får fingre i én i aften.

  xxCharlotte

 9. Hej Charlotte, super idé at læggge videoen op på forhånd, så man har mulighed for at studere produkterne i ro og mag – og fantastiske produkter, du har fundet til os! Må jeg spørge, hvor du har fundet dine smukke øreringe? Knus fra Henriette

 10. Kære Henriette,

  Mange tak for din fine tilbagemelding. Det er jeg rigtig glad for at høre.

  Og det må du, spørge. Øreringene er fra Marlene Juhl Jørgensen.

  De bedste hilsner, Charlotte

 11. Hov – klokken 20.59 var boksen allerede udsolgt! Øv…..den var ellers lækker!

 12. Kære Sidsel,

  Tak for din hilsen, og vi kan godt forstå, at du er ærgerlig. Boksen blev lagt op klokken 20.57 i shoppen, og klokken 21.00 på blog og instagram. Den var udsolgt klokken 21.04. Det har vi aldrig prøvet før, og det var desværre kun de ultraheldige, der fik fingre i den denne gang.

  Vi håber, det lykkes for dig næste gang.

  De bedste hilsner, Charlotte

 13. Jo, jo det er da en fin ide. Jeg sad på tasterne et min før kl 21 – alt udsolgt. Det er æv!
  Tillykke til dem som var før tiden🤗

 14. Kære Ann,

  Tak for din hilsen, og dejligt at du synes om idéen med at se filmen før man bestemmer sig. Og øv, at du ikke nåede at få fingre i boksen. Den var, som du sikkert har læst ovenfor, udsolgt allerede klokken 21.04 og det hele er en smule kaotisk, når flere hundrede på samme tid forsøger at få fingre i et begrænset antal bokse. Det kom også bag på os.

  Vi håber, at det lykkes for dig næste gang.

  De bedste hilsner, Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *