Værsgo, de 6 skønhedstrends, du skal prøve i 2018

29. januar 2018 - Artikel af Charlotte Torpegaard

Så er det nu, du skal være hurtig på tasterne, hvis du vil have fingre i den nye ILOVEBEAUTYboks med de 6 skønhedstrends, du skal prøve i 2018. Du er måske allerede stødt på nogle af dem på Instagram, Pinterest, blogs eller hvor du færdes på de sociale medier. Og ellers kommer du helt sikkert til det. For netop disse seks skønhedstrends kommer på alles læber i år. Med denne særlige ILOVEBEAUTYboks får du muligheden for at prøve dem her og nu, så du er opdateret, ikke kun på huden, men også til venindemiddagen og på de sociale medier. Rigtig god fornøjelse.

Få fingre i beautyboksen lige her<< (fik jeg sagt at den har en værdi på 1.800 kr.? Don’t miss)

20 kommentarer til “Værsgo, de 6 skønhedstrends, du skal prøve i 2018

 1. Hej Charlotte
  Var heldig at få en – må alle produkter bruges, når man er gravid?

 2. Kan det passe at den allerede er udsolgt kl 21? Blev den lagt på tidligere end annonceret? Sad ellers klar kl 20.57 😥

 3. Samme som Louise… Jeg sad også klar, men den var udsolgt inden klokken slog 21 – øv!

 4. Ja man skal vist være endnu hurtigere end hurtig! 😂 Kl 20.58 lagde jeg den i indkøbskurven (troede jeg) men så meldte den pludselig udsolgt.

 5. Jeg nåede det ikke … æv æv … bedre held næste gang ♡ Er der nogen måde man kan få en reminder på?

 6. Fik aldrig spurgt om man måtte købe mere end 1 stk. Må man det? Jeg lagde nu kun én i kurven, men ville gerne have købt én ekstra som gave til en veninde, så rart nok at vide på forhånd en anden gang, for det går eddermame stærkt! Glæder mig uanset til denne boks rammer mit posthus, nu jeg endelig nåede det denne gang. Tak endnu engang for en dejlig sammensat boks, Charlotte.

 7. Hej Lise,

  Stort tillykke til dig – både med boks og graviditet;) Overordnet må alle produkter, der sættes på danske hylder, bruges når man er gravid. Når det er sagt, ville jeg nok gemme M2-solution og Murad Digital Detox til jeg havde født.

  Mange hilsner, Charlotte

 8. Kære Louise,

  Øv, at du ikke fik fingre i den. Den blev lagt op 20.57 i shoppen, og klokken 21.00 på blog og Facebook. Den var udsolgt klokken 21.04. Det var sindssygt og nærmest som at få billetter til Roskilde. Jeg håber du får fingre i den næste gang.

  De bedste hilsner, Charlotte

 9. Kære Sidsel,

  Øv. Den blev udsolgt klokken 21.04 – på syv minutter. Det har vi alligevel aldrig prøvet før, og det kom lige så meget bag på os som på alle andre.

  Jeg håber, du får fingre i den næste.

  De bedste hilsner, Charlotte

 10. Hurra, Anne Mette, hvor dejligt. Tillykke;)

  De bedste hilsner, Charlotte

 11. Kære Mia,

  Øv, og ja, det gik lynstærkt denne gang. Det var der vist ingen, der havde set komme. Boksen blev lagt op klokken 20.57 i shoppen, og klokken 21.00 på blog og instagram. Den var udsolgt klokken 21.04. Det har vi aldrig prøvet før, og det var desværre kun de ultraheldige og ultra-ultrahurtige, der fik fingre i den denne gang.

  Vi håber, det lykkes for dig næste gang.

  Mange hilsner, Charlotte

 12. Kære Marie,

  Øv, at du ikke nåede det. Du er altid velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev på http://www.ilovebeauty.dk/nyhedsbrev og selvfølgelig følge med herinde på skønhedsbloggen, hvor vi altid lægger op. Vi har også løbende lagt op på Facebook og Instagram i dag for at huske på det.

  Håber det lykkes for dig næste gang.

  De bedste hilsner, Charlotte

 13. Kære M,

  Tillykke, dejligt at det lykkedes dig at få fingre i boksen. På langt de fleste bokse sætter vi et maksimum på én boks pr. person, så der er nok til alle (flere). Og det skal vi vist fortsætte med fremover. Men prøv dig frem i de enkelte tilfælde. Du får besked af systemet.

  De bedste hilsner, Charlotte

 14. Hvor er det vildt at den blev udsolgt så hurtigt – men det er jo bare fordi du/I laver nogle skønne bokse, med lækre og godt sammensatte produkter i! Og tillykke til dem der fik fat på én, det glæder mig for dem 🙂
  Dog vil jeg bare lige påpege – at den muligvis kunne ses i “inside-systemet” som udsolgt kl. 21.04 – men for mig, på den anden side af shoppen – var den altså pist væk og udsolgt kl. 21.59. Og det var ikke engang som med koncertbilleter, hvor siden var langsom eller gik i stå – der stod bare “udsolgt”. Lidt øv, når der i mailen stod den ville komme på kl. 21.00.
  Nå, men det var nok bare et tegn på at jeg ikke skulle have den, og i stedet skal bruge de penge på en lækker middag eller behandling denne måned 😉 God dag i hvert fald:)

 15. Tak for rådet Charlotte – vil du uddybe hvorfor du ville vente med de to produkter?
  Mvh. Lise

 16. Kære Sidsel,

  Mange tak for din søde hilsen, og ja, måske var den bare ikke meant to be;) Dejligt at du bruger pengene på noget andet dejligt til dig selv.

  Og tak for din info omkring tidspunkt. Vi er ved at undersøge, hvordan det helt præcis fungerer på vores platform, når mange hundrede kvinder forsøger at købe et begrænset antal produkter på samme tid. Herunder hvor lang tid man har til produktet smutter ud af ens kurv. Jeg skal nok vende tilbage omkring dette – vi er i virkeligheden allermest glade for, at shoppen kunne holde til det og ikke gik fuldstændig ned.

  Rigtig god dag til dig.

  Mange hilsner, Charlotte

 17. Kære Lise,

  Det vil jeg absolut. Da jeg var gravid, undgik jeg selv alt hvad der hed parabener, synteter og meget avancerede formler, hvilket de to produkter indeholder. Det er noget af det, der gør, at de virker som de gør, og som sagt er de sikre at bruge under graviditet – så det er et personligt valg. Hvis du vil kende min holdning (og i øvrigt have et hav af tips) til skønhed, når man er gravid, så har jeg skrevet bogen Yummy Mummy som har været yderst populær hos et hav af gravide og nybagte mødre. Du kan finde mere om den og en række af mine yndlingsprodukter til gravide lige her: https://shop.ilovebeauty.dk/collections/yummy-mummy

  Spørg endelig igen, hvis noget er uklart.

  Mange hilsner, Charlotte

 18. Tak for svar Charlotte;)
  Jeg jeg bogen – købte jeg under sidste graviditet – så den er læst et par gange nu 👌

 19. Dejligt at høre, Lise;) Rigtig god fornøjelse med denne graviditet også.

  xxCharlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *