I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Er du også ramt?

Så blev jeg også ramt. Af tidens allestedsnærværende forkølelse (forleden fik jeg tre aflysninger af møder, fordi folk var blevet syge). Heldigvis er jeg ikke så hårdt ramt og stadig fint på benene, men alligevel nok til at få de dér kedelige bivirkninger som øm og tør hud om næsen (af at pudse så mange gange), tørre læber og trætte øjne. Jeg har talt med rigtig mange af jer om det de sidste to dage i min lille skønhedspavillon og skynder mig at dele mine tips herinde også. 1) Balm Balms fine økologiske Face Balm (den helt uden duft) er perfekt til sarte forkølelsesnæser og tørre læber. Jeg dupper den på lige under næsen i løbet af dagen og i et lidt tykkere lag om natten, så huden kan nå at hele. Det samme på læberne. Find den her. 2) Den fermenterede koreanske (og biodynamiske) Relief Tea er perfekt både til at lette forkølelse og til at styrke immunforsvaret (det kan vist ikke være forbigået nogen, at fermentering og probiotika er det helt store i øjeblikket). Jeg drikker en liter dagligt i øjeblikket. Læs mere her. 3) Sport og forkølelse har ikke umiddelbart noget med hinanden at gøre, men Alchemy Organics Sports Elixir er eminent til at få dig tilbage i form, når den har været lidt nede. Udover ærteprotein, hvedegræs og det potente acai-bær indeholder den camu camu som er en superkilde til C-vitamin, der både er godt mod forkølelse og rent faktisk også kan ses på din hud, når du tager det regelmæssigt. Bliv klogere her. 4) Jeg har skrevet det før og gør det gerne igen. Amly Botanicals Digital Detox Mist er ikke kun god til at have stående ved computeren på kontoret. Den er også virkelig god til at rense rummet for bakterier. Brug den flittigt her i vinterperioden. Find den her. 5) Og så var der dét med de trætte øjne. Hele ansigtet hænger bare lidt mere, når man er forkølet, og især øjnene kan se trætte ud. Se friskere ud end du – måske – er med denne favoritøjencreme.

2 Kommentarer

 • Svar
  Helle Skovdal
  25. januar 2018 kl. 23:24

  Hej Charlotte
  Jeg røg ned i mandags og pudsede næse hele dagen på job. Drak flere portioner af Echina Forces solhat-dråber til aften og pisk væk var det tirsdag morgen. Vidundermiddel for mig, også ved optræk til blærebetændelse. Den egyptiske creme fra dig har reddet min næse. God bedring fra Helle

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  26. januar 2018 kl. 13:56

  Kære Helle,

  Tak for tips og søde tanker. Mit vidundermiddel er, udover ovenstående, de kinesiske urtepiller Kanjang. Også selv om man kan blive lidt hyper af dem, så tag dem ikke senere end klokken 17. Godt at høre, at du kom hurtigt på benene igen.

  Og ja, Egyptian Magic er også eminent til forkølede næser;)

  Rigtig god weekend.

  De bedste hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...