I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Når vi nu får muligheden for at tilføje et ekstra skær denne sommer

‘We’re just going to say it: Other blushes pale in comparison to these glorious tints (we’re also a little partial because cream blushes happen to be our jam). Housed in a sleek, refillable case, Kjær Weis Cream Blush yields to the warmth of your fingertips and spreads like a dream over cheeks, lips and lids’

Sådan har skønhedsbiblen Allure sagt om vores yndlingsblush, og jeg kunne ikke sagt det bedre selv. Vi elsker Kjær Weis’ cremeblush Sun Touched og det er til stadighed den vi anbefaler vidt og bredt til alle. Det er den, der giver dér glød som havde du siddet i solen på en lille fortovscafé ved Middelhavet med en god veninde og et glas rosé. Well, I wish – mere end nogensinde.

Men når vi nu får muligheden for at tilføje et ekstra skær denne sommer, hvor vi mere end noget har brug for det, så kan vi jo ikke sidde det overhørig. Så vi har taget et par farver mere ind på hylderne. For vi indrømmer det. Vi er til fals for hvad makeupartisterne kalder en lille smule ‘sheen’ som hverken er shine eller glitter eller for meget, men langt mere et smukt skær. Sådan et skær er der i Kjær Weis’ to nye creamblushes Blushing og Inner Glow.

Inner Glow er Kirstens egen favorit af de to, og selv om den ikke ser ud af meget i farven, så er det som om den liver kinder og ansigt fuldstændig op, når du dupper den på. Blushing har mere farve, lige tilpas for at give fine rosenkinder, hvis det er dét du drømmer om.

Du kan se dem her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...