I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Få den nye Soothing Lip Balm med i købet

I dag har vi haft besøg af Neada Deters fra Lesse, som er et af de fine nye skønhedsmærker, vi nyligt har sat på hylden. Med sig i tasken havde hun en håndfuld af den nye Soothing Lip Balm, der på ægte Lesse-manér selvfølgelig ikke blot er en lipbalm, men et lille powerhouse af ingredienser inklusive den hypede Tremella mushroom, der både plejer og beskytter den tynde læbebarriere.

Den satte vi fluks på hylderne, og oven i købet fik vi lidt ekstra som vi fluks giver videre til jer, når I køber to Lesse-produkter. Den bliver automatisk tilføjet din kurv, når du shopper to af de fine produkter.

Serien er enkel, kompromisløs, med et powerhouse af ingredienser, der både tæller gammelkendte remedier fra Australien, hvor Neada oprindeligt stammer fra, og tidens mest epokegørende og omtalte, som aktivt kul, gotu kola, mushrooms (Lesse har sågar en mist som har fået kælenavnet The Mushroom Mist pga. sin førende brug af netop mushrooms til hud og hudbarriere).

Fewer, but better er Lesses motto. Og transformerende bliver serien kaldt af førende skønhedseksperter, der fortæller, at de rækker ud efter Lesse, når huden er irritabel eller ude af balance.

Faktisk er Neada blevet kaldt for ‘the Marie Kondo’ af hudpleje, fordi hun – ligesom Marie Kondo – rydder ud i alt det, vi ikke har brug for, og til gengæld sikrer, at det, vi har tilbage, er det bedste af slagsen.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...