I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Everything you do should seem effortless (og ja, vi annoncerer også de heldige vindere)

Der er en helt særlig afslappet tilgang til skønhed hos de parisiske kvinder, der nærmest er blevet symbolet på den skønhedselegance, som rigtig mange af os er optaget af lige nu. Som at den parisiske kvinde har accepteret idéen om, at hun ikke er perfekt. Og det lever hun yderst fint med. Hey, der er masser af andet i livet end at stå foran spejlet. De parisiske kvinder har også en helt anden tilgang til alder, og tillader sig selv at være forførende i en langt senere alder end vi måske gør herhjemme. Tag blot kvinder som Catherine Deneuve, Ines de la Fressange og Caroline de Maigret, der alle bliver beundret og hyldet for deres stil. For kvinder har ret til at blive fejret præcis som de er. Når det er sagt, så er der nogle rutiner, der ligger helt fast og nærmest følger med modermælken. Som renserutiner, der aldrig slækkes på (derfor var den smarte og meget populære Micellar Water meget længe de franske kvinders hemmelighed). Og at man tager bad om aftenen og lader håret lufttørre (aldrig føntørring!), så det får den dér naturlige struktur og volumen, mens man alligevel sover. Everything you do should seem effortless. Vil du også have lidt (mere) fransk skønhedselegance ind i din hverdag, så få alle de parisiske kvinders tips – og yndlingsprodukter – i den nye ILOVEBEAUTYboks. Det er lige her<<

Og så til de 5 meget heldige vindere af et andet fransk produkt, nemlig Clarins Double Serum, i konkurrencen forleden. Det blev Louise E, Connie O, Mette N C, Anne Mette K og Laura R. Stort tillykke til jer (og skynd jer at sende os jeres fulde navne og adresser).

4 Kommentarer

 • Svar
  Anne Mette K
  16. september 2017 kl. 13:36

  Ej, hurra og tusinde tak, hvor dejligt altså!! Jeg glæder mig helt vildt til at få huden mættet af alle de gode ingredienser (specielt de der grønne bananer ?) Sender fluks en mail.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  17. september 2017 kl. 15:34

  Stort tillykke, Anne Mette;) – og ja, send os endelig dine kontaktinfo, så Clarins kan få din præmie afsted til dig.

  Rigtig god fornøjelse.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  connie olsen
  19. september 2017 kl. 20:03

  Dejligt jeg har vundet. Sender en mail med det samme.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. september 2017 kl. 11:20

  Stort tillykke, Connie, og din mail er modtaget;)

  Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar