The French Beauty Solution (eller hvorfor druer er så gode for din hud)

17. september 2017 - Artikel af Charlotte Torpegaard

Der er flere, der har spurgt til den bog, der lå på billedet for den seneste ILOVEBEAUTYboks. Hvis du trænger til lidt parisisk skønhedselegance, så er der tre bøger, jeg kan anbefale: Parisian Chic af Ines de la Fressange. How to be Parisian whereever You are af Caroline de Maigret m.fl. og The French Beauty Solution af Mathilde Thomas. Sidstnævnte er kvinden bag kultmærket Caudalìe og en yndet interviewperson i prominente titler som Vogue Paris. Selv beskriver hun sine skønhedsrutiner som ‘natural, healthy, French’, kan ikke leve uden øjenvippebukker og så sover hun altid med en Air France-sovemaske på (jeg kan nu varmt anbefale denne i stedet). Ganske i takt med Caudalìes vintradition snupper hun gerne et glas Smith Haut Lafitte-rødvin af egen avl hver aften, foruden en diæt med yndlingsprodukter som laks, broccoli, æbler og havregrød. Én gang om året snupper hun en drue-detox som hun hævder gør underværker for krop, sjæl og ikke mindst hud. Jeg er ikke den store detox-fortaler, men jeg er alligevel blevet en smule fascineret efter at have læst om det. Så du får opskriften her på skønhedsbloggen i morgen, hvis det skulle være noget for dig. Jeg har i al fald selv bestilt et ordentligt læs økologiske druer hos Aarstiderne, så jeg kan fylde flere af de potente druer i min krop.

Nå ja, så lever hun (naturligvis) ikke uden et andet potent drueprodukt, nemlig Caudalíe Beauty Elixir, der oven i købet har 20-års jubilæum. Sammen med seks andre absolut uundværlige franske kultprodukter ligger den selvfølgelig i den seneste ILOVEBEAUTYboks  – i en helt perfekt taskestørrelse. Få fingre i beautyboksen lige her,<< men tøv ikke for længe. Der er ikke mange bokse tilbage.

2 kommentarer til “The French Beauty Solution (eller hvorfor druer er så gode for din hud)

  1. Tak for gode bogtips! Elsker Caudalies produkter og ikke mindst den dejlige diskrete duft de har.
    Spændt på vindruedetox opskrift i morgen. Godt man har druer i haven 😉
    Glad for månedens boks! Bare så du ved det! Kh Pernille

  2. Mange tak for hilsen, Pernille – ikke mindst for boks-tilbagemelding. Det er jeg glad for at høre;) Drue-detox’en kommer op nu, så hold dig endelig til. Det ligger jo lige for, når du er selvforsynende. Lucky you.

    De bedste hilsner, Charlotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *