I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
ILOVEBEAUTYboksen

The first thing to do, my love, is to arrange to be born in Paris

The first thing to do, my love, is to arrange to be born in Paris. After that, everything follows quite naturally. Sådan lød de berømte ord fra modelegenden Diana Vreeland og ingen kan som de parisiske kvinder få os til at sende lange blikke og drømme om scootere og skødesløst hår. Om franske fløjdøre, der går helt op til loftet, badekar med løvefødder og croissant-krummer i sengen. For ikke at tale om de så berømte franske apoteker fyldt med kultprodukter og de skønhedshemmeligheder, der kan få os til at gå chikt gennem byen ligesom dem. Fortvivl ikke, hvis det ikke er lykkedes dig at blive født i Paris. Jeg har nemlig lavet en ILOVEBEAUTYboks, der indeholder alt, du har brug for, hvis du vil gøre dem kunsten efter. Føle dig lidt mere parisienne. For det kan godt være, at de parisiske kvinder er afslappede med mange skønhedsrutiner, men visse ting ligger helt fast. Dem får du i denne boks. Hold et vågent øje i aften omkring klokken 19.30, hvis du vil have fingre i den. Det er lige her, den kommer op<<

7 Kommentarer

 • Svar
  H. P.
  13. september 2017 kl. 20:24

  Nu har jeg kigget lidt på boksen – og den ser jo så fin ud!
  Men jeg kan ikke helt finde ud af, om bogen også er med?

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. september 2017 kl. 20:27

  Hej H.P.,

  Tak for hilsen, og dejligt at den falder i smag. Det er de bedste produkter, der er i. Bogen følger ikke med (undskyld hvis det forvirrer) – du kan se præcis hvad du får og i hvilke størrelser i beskrivelsen inde på shoppen. De fleste af størrelserne er 30, 50 og 100 ml, så der er noget for pengene.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  H. P.
  13. september 2017 kl. 20:34

  Nej, tænkte nok, den ikke er med, da den hverken stod på listen eller blev nævnt i videoen… men håbede da lidt, for den ser egentlig ret interessant ud 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. september 2017 kl. 20:35

  Den kan absolut anbefales, bogen. Jeg kan skrive lidt om den i morgen på bloggen – og om den helt særlige drue-detox, som Mathilde Thomas, der står bag bogen (og i øvrigt bag Caudalìe, som bl.a. er med i boksen) selv følger et par gange om året;)

 • Svar
  Pernille S.
  13. september 2017 kl. 21:50

  Åh, troede også bogen fulgte med…

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  13. september 2017 kl. 22:03

  Kære Pernille,

  Det er jeg ked af. Vi lister altid, hvad der er i boksene, inklusive størrelser osv., så man ved præcis hvad man får. Det står med kursiv ifm. købssituationen. Jeg er ked af, hvis det har forvirret, men kan love dig, at du får masser for pengene (boksen har en værdi af 700 kr.).

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Pernille S.
  14. september 2017 kl. 11:20

  Bon bon! Skal bare lære at læse indenad ?

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...