I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Én ting er hvad vi synes (det er langt vigtigere hvad I synes)

De bedste tips er dem, der kommer fra jer – når I har haft en god oplevelse med et produkt, eller deler jeres bedste måder at bruge et særligt produkt på som kan være nyttig for andre at kende. Der ligger efterhånden en del anmeldelser under produkterne inde i onlineshoppen, og har du lyst til at dele din, så hold dig endelig ikke tilbage.

Vi får også en del søde tilbagemeldinger fra jer på mail og Instagram og indimellem spørger vi om vi må dele, fordi vi tænker at andre kan have glæde af det. Som denne fine nytårsbesked fra Pernille:

Hej Charlotte.

Tak endnu en gang for at vise at du er en webshop udover det sædvanlige og holder dine ord, når du siger at hvert produkt er gennemtestet, ekstraordinært og virkningsfuldt.

Jeg tilføjer løbende  små unikke items fra din shop og endnu engang er jeg på røven over, hvad hvert produkt kan. Her senest denne lækre Caffeine Infusion – det var jo lige præcis dét produkt jeg manglede efter år hvor de grå hår pludselig blev flere og jeg ikke havde forståelse for hvorfor allerede nu (startede småt fra 18 år og til nu 27 år).

Det var først på din shop, at jeg blev gjort opmærksom på at håret også kan være stresset. Efter enkelte ganges brug af denne og Kenzan er det næsten svært at beskrive, men mit hår – mit laaange og meget tykke hår – er i balance. Blødt, lækkert, ikke nær så filtret og de grå hår er lagt i skygge for et glansfuldt og strålende hår. Tak fordi du skaber en oplysningsfuld webshop som har nicheprodukter der skaber balance, fremhæver og giver selvkærlighed for de områder jeg slet ikke vidste var muligt – hverken at være i ubalance eller genskabe balancen.

Vil du vide mere om de produkter, Pernille, beskriver, så finder du dem fluks her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...