I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En skefuld om dagen holder solskaderne væk

Skønhed kommer indefra, og det gør solbeskyttelse også.

En god solbeskyttelse tæller således både SPF og gode antioxidanter. Sidstnævnte får du både fra din ansigtsolie eller serum og fra din kost. Typisk får vi ikke tilstrækkeligt (huden er det sidste, der får tildelt, når antioxidanterne skal fordeles), så eksperter anbefaler at supplere solbeskyttelsen med et såkaldt indre tilskud.

Der findes et hav sol-tilskud derude – de såkaldte tan-optimizers – med alskens ingredienser i. Jeg foretrækker at tage tilskud, der indeholder planter og ‘mad’, og allerhelst økologisk. For mig fungerer Beauty Elixir perfekt, for udover at indeholde en masse gode sager til din hud og dit hår, har det også et højt indhold af C-vitamin fra camu camu, der er et lille bær med stor kraft. Det hævdes at være det ypperste, når det kommer til C-vitamin og bærret indeholder op til 10 gange så meget C-vitamin som citrusfrugter. Udover at give glød til hud og krop er C-vitamin collagenfremmende, og det behøver jeg sjældent at sige to gange.

Men det var solen, vi kom fra. Beauty Elixir indeholder nemlig også gojibær, der er kendt for styrke din hud indefra mod solens stråler, så den er mere modstandsdygtig overfor solstråler og -skader.

Snup en skefuld om dagen her

2 Kommentarer

 • Svar
  Ida
  30. juni 2019 kl. 09:14

  Hvad vil du anbefale at blande beauty elexir op i? Et glas gulerodsjuice, vand eller andet? På forhånd tak og god dag ☺️

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   30. juni 2019 kl. 09:23

   Hej Ida,

   Du kan blande dem i alt – vand, juice, smoothie, Skyr, grød, aloe vera. Bland dem blot i, hvad der er lettest for dig – så får man det nemlig gjort;)

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...