I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En sidste ayurvedisk praksis, der optager mig

Det er ikke kun en ayurvedisk praksis. April, som er en af dem, jeg kender, der virkelig praktiserer det, som en helt naturlig ting hver dag, har det fra sine studier af zen buddhisme ligesom mange kender det fra meditation. April, med efternavnet Gargiulo, er kvinden bag Vintner’s Daughter – den ansigtsolie som, hånden på hjertet, er den bedste, jeg nogensinde har prøvet. The Face Oil to end all Face Oils, er den blevet kaldt. Jeg er helt enig.

Alt, hvad April gør og siger, er gennemsyret af taknemmelighed. Det går igen i hendes egne posts på Instagram og på Vintner’s Daughters, og jeg vil næsten vove at påstå, at det findes i selve produktet også. Faktisk oplever jeg, at mange af dem, der lige nu har stor succes med det, de laver, er mere taknemmelige end andre. Jeg har netop fået Ole Henriksens nye bog tilsendt af ham, og taknemmelighed er et af de ord, der gennemsyrer hele bogen. Gisele, som er en af vor tids ubetinget største og mest succesfulde topmodeller, har også netop skrevet en bog om sin vej til et meningsfuldt liv, og taknemmelighed er et af kodeordene.

“Jeg gør mange små ting hver dag for at koble af og finde energi. Jeg nyder tid med familie, venner, naturen, pilates og drikker masser af te, men den største enkeltstående praksis i mit liv er min taknemmeligheds-praksis. Det er den, der har den største virkning i mit liv og hjælper mig gennem både op- og nedture” sagde April for nylig i et interview. Jeg skrev til hende for at høre, hvordan hun, helt bogstaveligt, gør i sin hverdag. Om hun sætter sig og mediterer eller hvordan?

“Det er én måde at gøre det på. At sætte sig ned og vise taknemmelighed for hver enkelt ting i dit liv, selv de hårde og svære. Men det kan også være i dagligdags ting. Som når jeg laver noget, jeg ikke bryder mig om, som at vaske op. Så tænker jeg på ting, jeg kan være taknemmelig over, som det varme, rene vand, de smukke tallerkner og den mad, vi lige har spist. Det giver mig ro som intet andet. Vi har alle så travlt og lever i en urolig tid, så dét at bruge et par minutter på at vise din taknemmelighed over verden omkring dig, er virkelig både energigivende og kraftfuldt”

Det er på alle måder forbilledligt, og mit på-forskuds-nytårsfortsæt starting now.  Er I gode til det?

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...