I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
ILOVEBEAUTYboksen

Nu’ det jul igen

Min jul starter først rigtigt i december. Det er dér, jeg pynter op, tænder adventskransen, spiser masser af småkager og tæller ned hver morgen sammen med min søn. Men allerede i denne uge kan du få et indblik i mine juletraditioner i Alt for Damerne, hvor jeg – og mit julehjem – breder sig over hele 10 sider. Her fortæller jeg om eventyrborde, om Dior-julekalendere (som jeg langt foretrækker frem for chokolade), om hjemmelavede skumfiduser og om hvorfor jeg stadig skriver julekort og sætter dem op på hylden. Se, og læs med, hvis du har lyst.

Og nu vi er ved det, så vil jeg liiige løfte sløret for den næste ILOVEBEAUTYboks. For den er julerelateret. Det er en adventsboks med fire små gaver – en til hver søndag i advent – som du kan forkæle dig selv med. Den har også et budskab og et særligt tema som jeg nok skal løfte sløret for lige om lidt. Åh, den er virkelig fin og har et par limited edition-produkter som du ellers ikke kan få fingre i.

For at være sikker på, at alle kan nå at have den til den første søndag i advent, lægger vi den ud allerede i næste uge. Men vi sender den først afsted, så det passer med, at du har den til tiden. Vi skal jo nødig have, at du kigger og åbner inden advent, vel?

Hold øje herinde og skriv dig endelig op til min nyhedsmail her, hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af noget. Og glip går du altså, hvis du ikke lige kigger med.

Psst … vi får også de fineste ting til jul i pavillonen og online. Så vent lige med at sende alt for mange ønskesedler ud til du har set om der ikke skulle være noget for dig. Det tror jeg.

4 Kommentarer

 • Svar
  Tina
  7. november 2018 kl. 09:53

  Jeg må have et kig i Alt for damerne:-)
  I år synes jeg det er gået stærkt, det har jo lige kun været jul.
  Men dejligt og glæder mig til at følge dig og julen i år også:-)

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   7. november 2018 kl. 11:19

   Kære Tina,

   Ja, det går så stærkt. Man skal huske lige at stoppe op og trække vejret helt ned i maven en gang imellem. Jeg håber måske, at artiklen i Alt for Damerne kan være med til det;)

   De bedste hilsner, Charlotte

 • Svar
  Tanja
  7. november 2018 kl. 12:35

  Glæder mig til advents kalenderen så jeg er helt klar:) glæder mig også til du deler opskriften på skumfiduser 🙂 Kh. Tanja

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   11. november 2018 kl. 08:31

   Kære Tanja,

   Den ligger oppe nu – opskriften på skønhedsskumfiduser;) – og adventsboksen kommer i den kommende uge.

   Mange hilsner, Charlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...