I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

En rød læbestift til enhver lejlighed (Kate Moss’ 3 favoritter)

Der er noget ganske særligt, nærmest magisk, over rød læbestift. Det har jeg skrevet et helt kapitel om i min første skønhedsbestseller ‘Skønhed kommer indefra, men lidt læbestift skader jo ikke’, hvor jeg kommer inde på både Hollywoodstjerner, læbeformede sofaer og farveteorier. For rød er ikke bare rød. Og til alle jer, der – forgæves – har ledt efter den perfekte røde læbestift hele livet, er her et par forløsende tips fra Kate Moss. Hun tager nemlig brodden af den noget nær umulige jagt med hele tre forskellige røde læbestifter blandt sine favoritter, der matcher forskellige anledninger i hendes liv. Der er den klassiske Muse Red, som hun bruger på den røde løber: “When I’m going somewhere special, a bold red lip makes me feel ‘done’. I created Muse Red for that perfect blend of drama and sophistication”. Så er der Idol Red, der er er mere edgy og som hun bruger til sine karakteristiske rock’n’roll-looks. Og så er der Retro Red, der emmer af vintage og 40’ernes og 50’ernes retrostil, som Kate er stor fan af. Den er til de dage, hvor hendes ellers altid skødesløse hår får et Hollywood-touch og de smoky eyes et touch af flydende eyeliner. Nysgerrig? Du kan finde Lasting Finish Lipstick by Kate i den jubilæumskollektion, hun lancerer start august som prikken over i’et på sit 15-år lange kreative samarbejde med Rimmel London.

#Indlæggene med Kate Moss er lavet i samarbejde med Rimmel London

 

https://www.hairbro.com/

4 Kommentarer

 • Svar
  Anna Christina Barrow
  21. juli 2016 kl. 12:13

  Hej Charlotte, tak for dine informerende indlæg, som altid. Jeg har et spørgsmål om noget helt andet. Jeg bruger Ole Henriksen power peel, har brugt den længe, men bliver i tvivl om man må bruge den i sommerperioden? Jeg bruger spf 50 året rundt. Mvh CCristina

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juli 2016 kl. 21:08

  Kære Christina, alle spørgsmål er velkomne hvor som helst;) Mht. Ole H’s Power Peel, så siger han selv, at den kan bruges året rundt. Så er du vant til at bruge den og bruger SPF 50, så kan du sagtens fortsætte. Men solfaktoren er vigtig, da huden bliver mere sol-sensitiv, og du kan måske også undgå at bruge den i den mest solrige dage, som nu.

  Mange hilsner, Charlotte

 • Svar
  Anna Christina Barrow
  24. juli 2016 kl. 16:17

  Hej Charlotte, tusind tak for dit svar, det hjalp en del. Mvh Cristina

 • Svar
  HeLene
  24. juli 2016 kl. 19:52

  Kate <3 < 3 <3

Efterlad en kommentar