I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Giv dit look et (Kate Moss) twist!

Jeg husker det helt tydeligt. Jeg var mode- og skønhedsredaktør på Eurowoman og vi lavede en hel side på det i magasinet. På Kate Moss’ tip om mix’n’match. Dengang handlede det om undertøj, hvor hun aldrig brugte trusser og bh’er som sæt, men altid miksede, og personligt lever jeg også lykkeligt efter den devise (det gælder i øvrigt også mine bikinier). Men hele dette mix’n’match gælder også, når det kommer til Kate Moss’ øvrige stil og skønhedsritualer, hvor hun aldrig matcher læber og negle. Der var engang, hvor det var et voldsomt skønheds-faux pas, og hvor læbestiften skulle matche både negle, bluse og håndtaske, men i dag anses det som langt mere cool at være lidt mere skødesløs med nuancerne. Ifølge Kate giver forskellige farver et twist til looket. Derfor er de tre neglelakker, som hun har skabt til sit 15-års jubilæumslook med Rimmel London, heller ikke fuldstændige match til læbestifterne. Der er en rød Rock N Sparkle og to nude toner, den ene i den rosaguld nuance, som ses alle vegne lige nu – fra din iPhone og den nye Mac til interiør og ja, hair makeup. Hold dig endelig til, hvis du vil have fingre i lakker og læbestifter ‘by Kate Moss’ – jeg udlodder fem komplette sæt herinde på skønhedsbloggen.

#Indlæggene om Kate Moss er lavet i samarbejde med Rimmel London

10 Kommentarer

 • Svar
  Helene R
  21. juli 2016 kl. 12:22

  Uh nude rosaguld lyder lækkert ! Er primært til koral/orangerøde farver på neglene, men det lyder som om den er værd at kigge lidt nærmere på 🙂

 • Svar
  Bente
  21. juli 2016 kl. 17:22

  Lyder vildt flot med rosagold. Vil pynte på mine tæer i New York.

 • Svar
  Kirsten V
  21. juli 2016 kl. 19:48

  Nude rosaguld lyder til at være lige noget for mig. 🙂

 • Svar
  LISE PALM
  21. juli 2016 kl. 20:22

  Det er ligemeget hvilken farve jeg får, jeg trænger bare til et eller andet der kan sætte kulør på mig, er lidt træt af mit spejlbillede

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juli 2016 kl. 20:55

  Du kommer nok i al fald ikke uden om den, Helene, det er en farve, der dukker stadig mere op, også i makeupbilledet;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juli 2016 kl. 21:01

  Den pynter helt sikkert i New York, Bente. Og det lyder dejligt med en tur ‘over there’ – hvis du mangler tips, så ligger der en del herinde på skønhedsbloggen. Søg blot på ‘new york’ i søgefeltet i højre spalte. Og rigtig god tur.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juli 2016 kl. 21:01

  Så hold dig endelig til, Kirsten – jeg lægger konkurrencen op i næste uge;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  23. juli 2016 kl. 21:03

  Jamen, du kan vinde hele paletten i næste uge, Lise. Hold dig endelig til, det går jo ikke dét med at være træt af sit spejlbillede!

 • Svar
  HeLene
  24. juli 2016 kl. 19:51

  Rosa guld er så fint, og så er det pænt både til skyggefræsere og soldyrkere!

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  25. juli 2016 kl. 11:03

  Ja, HeLene, det er nemlig fint til begge (sagde skyggefræseren;)

Efterlad en kommentar