I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Konkurrencer

Kate Moss og den perfekte nude læbestift!

Min første læbestift var fra Rimmel. Jeg havde netop set et modeshow i Lyngby Storcenter, hvor alle modellerne i showet havde knaldrød læbestift på. Og jeg strøg lige ind i Matas og købte min allerførste røde Rimmel-læbestift. Jeg var 14-15 år og jeg tror aldrig, at jeg fik den på offentligt. Men jeg elskede den og den stod for mig som den ultimative glamour. Kate Moss’ allerførste læbestift var også fra Rimmel – Heather Shimmer hed den, og den findes stadig, hvis du skulle være interesseret. Det er sådan en mørk gammelrosa med perlemor. Den er nu ikke med i den jubilæumskollektion, som fejrer supermodellens 15-års samarbejde med Rimmel London. Det er til gengæld fem andre farver, der alle er Kate-favoritter og ikoniske for hendes looks gennem tiden. Jeg er ret vild med ‘My Nude’, som er en klassisk Kate-farve. Det kalder hun den også selv: “Put it on and you are done and ready for a work meeting or a shopping trip.” Den kommer på hylderne den første uge i august.

#Indlæggene med Kate Moss er lavet i samarbejde med Rimmel London.

16 Kommentarer

 • Svar
  Anette Ninon
  19. juli 2016 kl. 15:49

  Nude tør vi godt, knaldrød skal der mod til

 • Svar
  Rie Dyrnes
  20. juli 2016 kl. 10:56

  Smuk det er hun :O)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. juli 2016 kl. 11:26

  Jamen, så tager vi bare et skridt ad gangen, Anette;) – du skal nok nå til det, når den rigtige anledning kommer.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  20. juli 2016 kl. 11:28

  Ja, Rie, og på den dér cool ‘uperfekte’ måde (okay, måske ikke lige på dette billede – der er det hele ret perfekt;)

 • Svar
  Bianca Andreasen
  26. juli 2016 kl. 16:57

  Red nude it’s all I need to all
  eller på Dansk
  Rød Nude er alt jeg behøver til alt

 • Svar
  Wibe
  26. juli 2016 kl. 18:00

  Prøver sommerheld.

 • Svar
  henny Mikkelsen
  26. juli 2016 kl. 20:12

  Min første læbestft oplevelse var til skolefest i 7/ 8 klasse påsmurt min mors flammende røde læbestft, jeg lignede en udklædt fjols. Derefter har næsten kun brugt læbepromade eller en meget svag farvet, kunne dog godt tænke mig at turde give lidt gas mht til farve

 • Svar
  Lene
  26. juli 2016 kl. 23:05

  Jeg husker ikke min første egen læbestift, men jeg prøvede en del af min mors i en tidlig alder. Om eftermiddagen efter skole (inden min mor kom hjem) gik jeg i krig med hendes makeup taske og prøvede både øjenskygger og læbestift, det har sikkert set farligt ud, damin mor var til blå og grønne farver til øjnene og gerne meget mørke lila el mørk rød til læberne. Havde det været i dag jeg var barn, havde jeg sikkert en masse skønne selfies med de “flotte” resultater. 🙂

 • Svar
  Hanne
  27. juli 2016 kl. 08:34

  Ja sjovt nok var min første læbestift også fra Rimmel. Både min mor og farmor havde læbestift fra Rimmel, der kunne anskaffes hos den lokale Materialisten som Matas hed dengang. Min første læbestift var sart lyserød med lidt glimmer og hertil blå mascara stærk inspireret af Lady Di 🙂

 • Svar
  Cindie
  27. juli 2016 kl. 09:09

  Min oplevelse var som barn, da jeg ville være fin dame – kønt var det ikke«;)

 • Svar
  Jeanette Bloch Hansen
  27. juli 2016 kl. 12:03

  Jeg skulle til klassefest og kom som den eneste med læbestift (lyserød perlomor) Syntes det var så fint og følte mig meget ældre og mere moden end de andre “pattebørn”, selvom vi kun gik i 6. klasse. Det har sikkert set alt for dukkeagtigt ud 😉

 • Svar
  karina sørensen
  27. juli 2016 kl. 14:28

  Farven er utrolig smuk <3 tror den vil passe rigtig godt til mig da jeg er ægte rødhåret kobber rød og jeg er meget lys i huden . jeg prøver lykken og håber af hele mit hjerte <3 kæmpe knus & tanker herfra RIBE <3

 • Svar
  Helle Truelsen
  28. juli 2016 kl. 10:31

  Som 14 årig ( i 1970 ) fik jeg i konfirmationsgave et lækkert hudplejsesæt. Tror det var fra Lancome samt en lille bitte læbestift. Farven var nok den vi idag kalder nude. Jeg var så glad for den og var nok den første i klassen der begyndte at bruge sminke. Fantastisk. Har lige siden været vild interesseret i alt fra cremer til make up

 • Svar
  Helle Svendsen Bull
  28. juli 2016 kl. 13:09

  Som teenager var jeg på interrail, og jeg købte ( husker ikke mærket ) en synes jeg dengang smuk læbestift i en lilla nuance, men da jeg fik den på så mine læber blålige ud, og jeg lignede en hjertesyg med cyanotiske læber.
  Den endte i skuffen og senere i skraldespanden 🙂

 • Svar
  Helle Skovdal
  2. august 2016 kl. 09:11

  Uh, min er af de sjove, for min mor var som alenemor til min søster og jeg travl og ejede og brugte ingen make up. Min i hendes gemmer fandt jeg en grønlig læbestift som jeg først senere fandt ud af var en slags viskelæderlæder stift til fjernelse af røde områder fra Oriflame

 • Svar
  Karina
  3. august 2016 kl. 16:08

  Ja datter som mor… Samme her! Et touch af leopard og selvfølgelig den røde (Gerne kolde nuance)! Skide flot til en smuk lys hud og blå øjne.

Efterlad en kommentar