I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

En gang hooked, altid hooked

Til alle jer, der har ventet tålmodigt (jo, leveringer tager desværre lidt længere tid i disse dage, hvor mange lande lukker ned). Nu er den back in stock.

Og den har været savnet.

Det er en af vores absolutte bestsellers i pavillonen til alle, der gerne vil rense huden dybt, men mildt og respektfuldt og for nylig fik endnu flere øjnene op for den, da smukke Frida Hallqvist fortalte i sin Stories på Instagram, at det er den eneste exfolierende maske, hun kan bruge. Frida har, som rigtig mange andre med hende, rosacea, og det rimer ikke på hårde scrubs og exfoliering. Samtidig har man, med rosacea, brug for at fjerne de døde hudceller, så den friske hud kan komme frem og de efterfølgende plejeprodukter bedre kan trænge ind, og så kan gode råd være dyre.

Ind kommer Green Ceremony Cleanser, som jeg stødte på første gang hos det hedengangne trendimperium Colette i Paris, hvor jeg fluks måtte købe den med hjem. Jeg har et blødt punkt, når det kommer til alt, der handler om matcha – den potente grønne skummende te skabt af hele te-bladet og som jeg drikker flittigt når jeg er et sted, hvor de kan lave den ordentligt. Selve ceremonien omkring te-brygningen er også noget helt særligt, nærmest meditativt ritual. Det vil du også opleve med denne.

Jeg blev ikke skuffet. Denne matcha-cleanser giver den blødeste hud, fordi den ikke kun renser huden, men også eksfolierer og dybderenser blidt og effektivt med stor respekt for huden. Den skummer som en matcha, takket være kokosnød, der giver et nærmest blødt babyskum til huden, mens koncentreret aloe vera-pulver dulmer inflammation og sensitivitet i huden. Spirulina og matcha virker som antioxidanter.

Resultat? Den blødeste, mest glatte og strålende hud. Også til en sart (rosacea) hud.

Jeg er selv blevet dybt afhængig. Så afhængig at jeg måtte få den hjem på egne hylder.

The rest is history.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...