I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Bare æsken alene er det hele værd

Vi har lavet de fineste æsker (hvis jeg selv skal sige det) sammen med nogle af vores yndlingsmærker. Vi kalder dem for ‘Favourites’. Allerede nu kan du finde I Love Beauty x Lebon Favourites både online og i pavillonen – med mine tre favoritter i fin æske. Den er perfekt som værtindegave, adventsgave, julegave eller blot en gave til dig selv.

Og så har vi netop sat denne fine sag på hylderne. Det er vores ultimative og absolut uundværlige Kjær Weis-favoritter i den smukkeste luksusæske, der kan bruges til makeup, smykker, undertøj, kærestebreve, rejseminder eller hvad du har i gemmerne, når du er færdig med den.

Indholdet er mindst lige så fint. Selvskrevet er selvfølgelig ta-da, yndlingscremeblushen Sun Touched, der, uanset årstiden og hudtone, altid leverer den dér smukke glød, som havde du siddet i solen ved Rivieraen og nydt et glas rosé med en veninde (I wish).

Det samme – selvskrevet – er den fine Bright-liner som er mit yndlings-SOS-tip til at åbne øjnene og få dem til at syne klarere. Den har nemlig den dér perfekte lyse ferskenfarve, som også makeupartisterne bruger backstage, når de skal gøre modellerne klar til podiet.

Og så er der Grace.

Øjenskyggen som Gwyneth Paltrow hiver frem, når hun vil have sine øjne til at se friske og naturlige ud. Og så elsker jeg multiprodukter – du ved, produkter, der kan en masse, så man ikke behøver så mange. Dette er et af dem. Du kan bruge den som traditionel øjenskygge, som eyeliner og som brynpudder. Den er perfekt til at fremhæve smukke, naturlige bryn, ja faktisk et af de bedste brynprodukter, jeg er stødt på.

Med i pakken er også en mini-version af Kjær Weis’ uundværlige highlighter til lige at sætte den sidste prik over i’et.

Du finder den fine gaveæske her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...