I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

ELLE elsker denne (og det gør vi også)

I jagten på den mest glødende ansigtsolie (Vintner’s, ubetinget), den smukkeste blush (fås ikke bedre end denne) og den bedste hårvækststimulerende børste (her er originalen) glemmer vi indimellem de gode basisprodukter. Du ved, dem der bare skal virke, og det uden hverken dikkedarer eller uønskede ingredienser.

I denne måned har magasinet ELLE fokus på et af disse, nemlig den naturlige deodorant. Der virker.

For det er nemlig ikke lige sådan at finde en naturlig slash økologisk deodorant, der gør arbejdet. En deodorant skal virke, uden kompromis, og det er vitterlig ikke altid tilfældet med de naturlige eller økologiske deodoranter. Tro mig, jeg har prøvet stort set alt, der er på markedet.

Faste læsere ved allerede, at denne deodorant er min absolutte favorit, når det kommer til naturlige deodoranter uden aluminium og alt det andet, vi helst undgår.

Undersøgelser på mus og rotter har vist, at for meget aluminium kan give skader på centralnervesystemet. Og en nylig undersøgelse fra Norge viser, at vi får mere end godt er af aluminium fra vores deodoranter, eller nærmere betegnet antiperspiranter, for det er hovedsageligt i disse, at aluminium forekommer.

ELLE anbefaler den også i deres artikel. Og i eget regi er den min favorit på 12. år.

Find den her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...