I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Du burde faktisk ikke læse dette

For fra fredag midnat og frem til midnat i dag er det Official Unplugging Day (jo, det er der noget, der hedder), hvor vi alle opfordres til at slukke skærmene og nyde livet offline. Du kan stadig nå at være med noget af vejen.

Det kan måske lyde lidt skørt. Men for os, der nogle gange gisper lidt, når den ugentlige rapport over skærmtid klikker ind, kan dét med at snuppe en digital detox være en rigtig god ting. Både når det kommer til den mentale afhængighed, sundhedsaspektet – og din hud.

Der bliver i øjeblikket forsket en del i konsekvenserne af vores konstante skærmpåvirkning og du vil opleve nye produkter, som du med en vis sandsynlighed aldrig før havde tænkt, at du kunne få brug for.

Faktum er, at huden kan blive både sart og tør af al den skærmtilstedeværelse. Det kaldes for Screen Fatigue og netop den blå stråling er et stadig større skønhedsfokus. Undersøgelser viser, at rigtig mange af os har skærmen tændt helt frem til vi skal sove, og det blå lys påvirker både vores søvnkvalitet og huden (vi anbefaler at kigge nærmere på dette fine kit, der i øvrigt også altid er med os på flyture og job, hvor det renser luft og hud omkring os)

Og så er der endnu en virkelig god grund. Den hedder ‘tech neck’ og dækker over den helt håndgribelige påvirkning af huden på hage og hals, som kommer af, at vi hele tiden kigger ned i skærmen. Alene af den grund kan det godt betale sig at kigge op (kalkunpludder, anyone?).

Vi har listet vores 9 yndlings(skønheds)ting, der med garanti får tankerne væk fra telefoner og skærme i vores seneste nyhedsbrev. Hvis du ikke allerede får det, kan du læse det her<< (og vil du gerne have vores nyhedsbreve fremover, så er det lige her, du melder dig på vores VIP-liste)

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...