I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Diverse

Do it for you

Guldolie kan virke intimiderende, skriver skønhedsredaktøren på Alt for Damerne i denne uge, og henviser til for glitrende olier, der får dig til at ligne en diskokugle. Men lige nu, hvor fredag og lørdag aften rimer mere på te og Netflix end på fest, kan det virke intimiderende på en anden måde.

Men så er det at jeg må slå et slag for at vi bringer blot en smule glitter ind i en ellers meget lidt festlig hverdag i øjeblikket, og netop denne fine Laouta-olie er virkelig god til (også) at hjælpe en træt og kedelig vinterhud til liv og glød.

Og nu er vi jo ikke længere i 1950’erne hvor skønhedsprodukter var noget, kvinder iførte sig for at være smukke (og ægteskabs-attråværdige), men i 2020 hvor skønhedsprodukter er noget, vi ifører os for at føle os tilpas med og i os selv.

Der er jo ikke noget til hinder for at din hud gløder og er blød og smuk, når du drikker te i sofaen lørdag aften (og så dufter olien fuldstændig som at være på den fine lille græske ø Karpathos, hvor den bliver håndlavet – man har jo lov at drømme, ikk).

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...