I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Hold øje med

Dette lille produkt har også fået en gevaldig revival. Det forstår jeg godt!

Et andet produkt, der begynder at rykke gevaldigt på sig hos mærkerne lige nu, er lipscrub’en. Jeg har brugt lipscrub siden jeg første gang stødte på Sara Happs hjemmelavede frugtscrubs (og endnu før, hvor jeg skrubbede læberne med en blød tandbørste). I mine øjne er en lipscrub en absolut uundværlig del af – især – din vinterplejerutine og nærmest dagligt får jeg i øjeblikket spørgsmål om tørre, flossede vinterlæber. Så her kommer min opskrift på en lip facial – en slags ansigtsbehandling til dine læber – der med garanti gør dem bløde og fine: Start med at rense dem for læbestift, gloss, læbebalm eller hvad du måtte have smurt dem ind i. Brug et helt mildt renseprodukter (jeg bruger fx denne) og så skal der skrubbes. Forsigtigt. Min favorit-lipscrub er lavet på økologisk rørsukker og rosenolie. Den hedder Henné Organics og er i øvrigt også en Vogue-favorit (find den her). På de internationale spaer i New York er næste skridt en frugtsyrepeeling, men det vil jeg ikke anbefale at rode med derhjemme selv. I stedet er det tid til et ordentligt lag læbebalm (Henné Organics laver også den fineste læbebalm), og laver du denne lille mini-lip facial om aftenen, inden du går i seng, så får læbebalmen mulighed for at virke natten over. Find mine lip facial-favoritte

 

r lige her<<

Lace wigs from addwigs

 

2 Kommentarer

 • Svar
  Mira
  27. januar 2017 kl. 00:28

  Har altid gerne ville prøve Sara H – for lip products (især lip balms) er min weakness – er blevet bedre til styre det:) Men elsker dem! Min redning hver aften – sommer og vinter er By Terrys lip balm om aftenen før sengetid, Elizabeth Arden 8 H er også en klassiker hos mig. Jeg er også forfalden til Carmex….og Fresh Sugar Lip Treatment, men bruger faktisk ikke specifikke lip scrubs så tit igen – havde en fra Lush flere år men så fandt jeg By Terry. Jeg har kig på Lanolips som must try i 2017, Glossier Balm DotCom, Paw Paw – og jeg har en Jack Black liggende fra min seneste tur til USA i nov som stadig er brand new aka aldrig åbnet… – okay skrevet way too much om lip balms! #obviouslyobsessed 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  29. januar 2017 kl. 13:02

  Ha ha, Mira, ja lidt obsessed er man vel altid, når det kommer til lipbalms;) By Terry er superfin, og jeg elsker rosenduften. Enig mht. Eight Hour, men Carmex indeholder lidt for mange skrappe ingredienser for min smag. Glossier har jeg brugt over vinteren, og jeg elsker konceptet, men er ikke fuldstændig overbevist over virkningen. Lanolips står også på min liste. Derudover er Nuxe virkelig fin, og naturligvis Henné Organics, som jeg har sat på hylderne i min lille skønhedspavillon.

  Rigtig god søndag!

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...