I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Skønhed

Dette fandt du ikke i min ILOVE-K-BEAUTYboks (men det er stadig værd at kende til)

Masketrenden vil ingen ende tage. Vi taler multimasking (læs mere om det her<<), dobbelt-masking (der lidt ligesom dobbeltrens handler om at bruge flere masker ovenpå hinanden), maskimizers (jep, en primer til din maske – læs mere om det her<<) og nu også lip masking, som – rigtigt gættet – er masker til dine læber. Det er en stor trend her i foråret, og ja, den stammer ligesom alle de andre masketendenser fra Korea og hele K-Beauty-bølgen. Sydkoreanske mærker som Laneige tilbyder Lip Sleeping Masks, og det samme gør en række andre koreanske mærker. Vil du prøve tendensen lidt for sjov, kan du finde den hos Sephora lige nu.

Og nej, der var ikke lip masks med i min ILOVE-K-Beautyboks – der var til gengæld 10 andre uimodståelige K-Beauty-produkter<<

10 Kommentarer

 • Svar
  HeLene
  10. april 2016 kl. 18:35

  Der plejer jeg at bruge et tykt lag dr lipp… men det ville være sjovt at prøve den fra sephora!

 • Svar
  Line Høj
  10. april 2016 kl. 18:50

  Den må gerne være i den næste box 😀

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. april 2016 kl. 20:51

  Dr Lipp er jo nærmest også en læbemaske, når du bruger den i et tykt lag, HeLene. Sephoras koster ikke en bondegård, så den kan sagtens prøves for sjov også;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  10. april 2016 kl. 20:51

  Det er skrevet bag ørene, LIne (de næste bokse er næsten på plads, men jeg skal gerne have den i tankerne til en af de senere;)

 • Svar
  Else K
  11. april 2016 kl. 08:13

  Den maske jeg fik med i BeautyBoksen var super lækker. Jeg er også blevet helt vild med “snegleslimen”, hold op hvor er det renseprodukt lækkert.

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. april 2016 kl. 09:39

  Hvor er det dejligt at høre, Else – mange tak for din tilbagemelding. Netop snegleslimen er faldet i virkelig god jord hos jer;) – hvem skulle have troet, for blot et halvt år siden, at snegleslim skulle blive en del af ens hudplejerutiner ..

  Rigtig god dag, Charlotte

 • Svar
  Else K
  11. april 2016 kl. 13:10

  Tak i lige måde Charlotte. Og tænk – jeg har netop monteret metalkanter på mine rabarberbede for at undgå snegle der 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  11. april 2016 kl. 14:28

  Ha ha, ja, dér hader jeg også snegle. Holder metalkanterne dem væk? Jeg har prøvet alt muligt fra sneglefælder til øl, og sneglene i mit sommerhus griner bare og venter til vi tager tilbage til byen. Og så slår de til!

 • Svar
  Else K
  11. april 2016 kl. 21:13

  Jeg blev så hys sidste sommer at jeg ryddede hele bedet. Nu står mine rabarber i højbede af pallerammer med afslutningsprofiler der skulle være sneglesikre. Jeg skal fortælle dig i løbet af sommeren om det virker 🙂

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  12. april 2016 kl. 11:35

  Ja tak, please do!;)

Efterlad en kommentar