I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Ilovebeauty tips

Jeg er faldet for denne!

Det er vist ingen hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for de ‘billigere’ mascaraer. Altså mascara fra Maybelline, Max Factor og L’Oréal Paris, der bare altid leverer varen (Volume Million Lashes er en klassiker i min makeuppung). Men. De sidste par dage har jeg været utro, og jeg er bange for, at jeg er faldet pladask. Jeg fik et pressekit ind ad døren med Chanels nye Dimensions de Chanel Mascara, som er på vej ud på hylderne, og den kan altså noget. Lange, tætte, fyldige vipper med få strøg (vidste du i øvrigt, at vi i gennemsnit bruger mellem 80 og 100 strøg om morgenen, når vi kommer mascara på? Tror du mig ikke, så prøv bare at tælle efter) og anbefalingen er hermed givet videre.

4 Kommentarer

 • Svar
  HeleneR
  9. april 2016 kl. 13:11

  Jeg har generelt været glad for chanels mascaraer, men har på det seneste været lidt utro, men lyder som om man sku overveje at vende tilbage 🙂

 • Svar
  Karin VS
  9. april 2016 kl. 15:07

  Kære Charlotte 🙂
  Slår den også Hypnose fra Lancome?
  Rigtig god weekend 🙂
  Knus Karin

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. april 2016 kl. 19:54

  Jeg vil sige, at denne er en tilbagevenden værd, HeleneR;)

 • Svar
  Charlotte Torpegaard
  9. april 2016 kl. 19:55

  Kære Karin,

  Nu er mascara jo en yderst personlig sag (jeg plejer at sammenligne det med at finde den rigtige kæreste – man skal så frygtelig mange igennem;), men jeg synes faktisk, at den topper;) Lad mig høre, hvad du synes, hvis du kaster dig ud i den.

  xxCharlotte

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...