I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det er dine fødder, der skal bære dig (så giv dem lidt godt at gå på)

Man skulle tro, at det var omvendt. At fødderne blev bløde og glade af al den friske sommerluft, klipklapperne og det meget vand. Men rent faktisk oplever rigtig mange af os, at netop disse ting giver tørre fødder og især tørre hæle (klipklapperne er den værste synder). Fortvivl ikke, vi kommer dig fluks til undsætning.

For udover fodbadet (smid en håndfuld badesalt i eller et par dråber olie), så er det blot at få fødderne i Kure Bazaars fine Pedicure Ritual, der er det næstbedste efter at få en pedicure hos dem på deres neglebar i Paris. Det er rent faktisk netop denne fodkur, de bruger, så du er i yderst gode hænder.

Derudover er det superlet.

Pak den økologiske ‘sok’ ud, fordel kuren helt ud i hjørnerne og kom den på nyvaskede fødder. En på hver. Luk sokken over anklen og massér kuren godt ind i fødderne. Smæk dem op (fødderne) og lad Pedicure Ritual gøre arbejdet for dig. Vær opmærksom på, at de er meget glatte, så du kan rent faktisk ikke gøre andet end at slappe af.

Behold dem på, så længe du orker. Når du fjerner dem, så massér resten af kuren godt ind i fødderne, så du får det hele med og dine fødder er gode som nye.

Voila!

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...