I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det redder mig dagligt i øjeblikket

Et af vores allermest populære stories på Instagram i disse dage er den om trætte mødre. Der findes helt sikkert mindst lige så mange trætte fædre derude, men hos os læser (stadig) flest kvinder med, så derfor var historien til jer.

Og den ramte rigtig mange, der lige nu kæmper både med ude(eller hjemme)arbejde, børnepasning, hjemmeskoling, bekymringer om tiden og hvad der ellers måtte følge med denne lidt surrealistiske tid.

Hurried Mother’s Syndrome kaldes det, når mødre ikke passer ordentligt på sig selv, men får for lidt søvn og for meget stress, og døjer med udmattethed, uro og måske også dertil hørende hormonelle udfordringer. Som laver fantastisk mad til deres børn, men sjældent sætter sig roligt ned og sørger for at nære sig selv.

Et godt råd fra eksperterne er at food-preppe, altså at forberede mad så det er let at gå til i ugens løb, når man kommer træt hjem. Jeg elsker selv at bruge lørdag eller søndag formiddag med alt godt fra køleskabet og se, hvad det kan blive til af nærende retter. Skrælle gulerødderne på forhånd og opbevare dem i glas med koldt vand. Skylle salaten, så den er lige til at bruge. Koge quinoa og ris på forhånd, så det blot skal ristes på panden, lave supper, der bare skal varmes og gøre rodfrugter klar med olier og urter, så de blot skal i ovnen. Eller hvad der nu ligger lige for, der kan gøre det helt lettere.

Det samme med skønhedsrutinerne. Hav Gua Sha’en liggende på sofabordet, så det kan klares, mens du ser Netflix eller nyheder (og Gua Sha’en er i øvrigt også eminent til børn, der trænger til lidt ro). Stil vippeserummet i tandbørstekruset, så du husker det (og måske kan undvære mascaraen, når morgenerne er travle). Kom blushen i tasken, så den let lige kan duppes på, inden du træder ind ad døren til møde og ditto med multibalmen, der i en håndevending kan bruges til alt lige fra tørre neglebånd og babykinder til highlighter og glans til læberne.

Psst… der er stadig få tilbage af vores fine Yummy Mummy Rescue Kit med de bedste quickfixes til travle mødre. Det redder mig dagligt i øjeblikket.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...