I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Picnic for One (og lidt om solstråler)

Frisk luft og forårssol er noget af det, der holder mange af os oven vande i en ellers  mørk og surrealistisk tid. Men hvor vi på denne tid normalt ville have kastet os over udendørs caféer, byens parker og hyggelige sammenkomster, bliver det for mange i stedet en tur på altanen eller en picnic for one.

Og selv om alt kan synes mørkere end normalt, er forårssolen stadig stærk og din hud er ikke rustet til den efter en lang vinter. Faste læsere herinde vil vide, at jeg netop altid påpeger de små daglige mini-solbadninger, som jeg kalder det, når du går en time i solen, arbejder i haven, går med barnevognen eller cykler på job eller en tur.

Det er disse små solbadninger, der tæller allermest på pigmentkontoen og sker de jævnligt for dig (eller har du tendens til pigmentforandringer), så er det en rigtig god idé at tage højde for det.

Det er her denne lille solsag kommer ind.

Jeg hørte om den første gang fra Laura, der står bag Henné Organics (de fine økologiske læbeprodukter som vi også har på hylderne hos os). Hun var på besøg fra USA og fortalte, at det var hendes nye yndlingssolprodukt.

Nu er det også vores.

Udover at formlen er helt let, så den ikke tilstopper dine porer, så er den nemlig også såkaldt ‘customizable’, hvilket vil sige, at du kan bruge den fuldstændig efter ønske og behov – uanset om det er som solprodukt i ansigtet direkte på huden som du plejer, som en daglig beskyttelse hvor du blander et par dråber i din yndlingscreme eller makeup, eller som backup i tasken, når du skal ud på tur.

Det er sådan noget vi kan lide hos os, ikke mindst nu hvor påsken – og solen – står for døren.

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...