I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Det mest populære læbeprodukt overhovedet

Der er decideret lavet statistikker på det. Kvinder verden over har forsaget læbestiften og kastet deres kærlighed på dens lillesøster; lip tinten. Faktisk er det det mest populære makeupprodukt til læberne overhovedet. Det forstår vi godt.

Lip tint er en slags læbepomade med farve i. Du får de plejende, blødgørende egenskaber fra læbebalmen kombineret med farven fra læbestiften, blot i en mere såkaldt ‘sheer’ udgave. Altså ikke helt lige så farvemættet (og langt lettere at styre og lægge på).

Her er de 4 overvejende grunde til lip tintens nyvundne popularitet:

  1. No more dry lips – lip tints er langt mere fugtgivende og plejende end læbestift. De indeholder mindre farve og mange flere do-good ingredienser (hvis du vælger de gode og veltillavede, vel at mærke)
  2. All day, any day – det kan godt være, at lip tints ikke er helt lige så holdbare som en læbestift. Til gengæld holder de dine læber bløde og skinnende, og de kan let kommes på i løbet af dagen, også uden et spejl. Skal du ud? Så kommer du blot flere lag på for mere farve. Voila.
  3. No-makeup makeup – det er det look, mange af os går efter, især om sommeren, og her er lip tinten perfekt. Samtidig plejer den dine læber i solen, og skulle det være en smule varmere end forventet, så løber den aldrig ud
  4. Lips, lids, cheeks – lip tints er multiprodukter og dem elsker vi jo hos os. Dup lidt på kinderne, lidt på øjenlågene, kør dem over læberne og du er klar. De fylder også langt mindre i ferie- og weekendkufferten.

Vi elsker lip tints hos os og har dem både fra Olio E Osso, Henné Organics og Westman Atelier.

Vi har samlet vores favoritter til dig lige her<<

Ingen Kommentarer

    Efterlad en kommentar

    Du kunne også være interesseret i...