I LOVE BEAUTY / Charlotte Torpegaard
Gå til online shoppen
Ilovebeauty tips

Beauty Alert (du kan få en personlig konsultation af Kirsten)

Så er det nu, du skal være hurtig på tasterne. På torsdag den 9. juni klokken 12.00-17.00 har vi lokket makeupartist og kvinden bag et af vores absolutte yndlingsmakeupmærker, Kirsten Kjær Weis, til at komme fra New York til skønhedspavillonen i Kongens Have. Jo, den er god nok.

Er du i tvivl om, hvilke Kjær Weis-produkter, der passer bedst til dig eller har du længe drømt om at kaste dig over produkterne, men ikke vidst, hvor du skal starte eller begynde, så book en 20 minutters konsultation med Kirsten på torsdag og lad hende guide dig til smuk hud, den rette blush (Kirstens absolutte og ypperste ekspertise), hvor highlighteren skal sidde og hvorfor Bright-lineren er din bedste ven (psst … Kirsten har lagt makeup på så prominente personligheder som Angelina Jolie og P J Harvey. Gwyneth er også fan).

Lyder det som noget for dig?

Send os en mail til hello@ilovebeauty.dk med ønske om tidsrum, så gør vi vores bedste for at finde tid til alle (det var yderst populært sidst, vi havde Kirsten på besøg, så tøv ikke for længe – det er først til mølle).

2 Kommentarer

 • Svar
  Henriette
  9. juni 2022 kl. 16:20

  hej, det var sådan en rar oplevelse!
  Jeg oplevede Kirsten som meget nærværende og fuld af gode tips. selvom næste “klient” stod i kø.
  Hun var også god til at svare på mit spørgsmål om hvilket ene produkt, jeg ville blive gladest for – jeg oplevede altså ingen “købstvang”.
  kh Henriette

  • Svar
   Charlotte Torpegaard
   9. juni 2022 kl. 21:34

   Kære Henriette

   Mange tak for din hilsen og tilbagemelding. Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse.

   Mange hilsner
   I LOVE BEAUTY

Efterlad en kommentar

Du kunne også være interesseret i...